Bistro Restaurant Petit Paris

Dinerbon Hendrik-Ido-Ambacht Bistro Restaurant Petit Paris
Adres
Veersedijk
3341LN Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon
078 6456179
Dinerbon Hendrik-Ido-Ambacht Bistro Restaurant Petit Paris

Wil je jezelf even in Parijse sferen wanen, maar je hebt geen zin om helemaal naar Parijs te rijden? Hendrik Ido Ambacht is een stuk dichter in de buurt en hier kun je met je Dinerbon in restaurant Petit Paris ook de Parijse sferen ervaren. Aan de rand van Hendrik Ido Ambacht staat het fraaie restaurant, waar alles om Parijs draait. Het spreekt voor zich dat je hier ook Frans kunt eten, een keuken die wereldwijd zeer gewaardeerd wordt. Het restaurant wordt gerund door de eigenaar die ook sommelier is en een fantastische chef-kok die de Franse keuken door en door kent. Besteed je Dinercheque daarom eens om de echte authentieke Franse keuken te proeven.

Menu du cheffin

Houd je wel van een verrassing, ga dan eens niet voor een a la carte menu, maar ga voor het menu du cheffin. De cheffin bereidt je dan een heerlijk volledig menu. Uiteraard is het een verrassingsmenu en weet je van te voren niet wat je krijgt, maar dat het lekker is, is gegarandeerd. Bij het menu du cheffin kun je kiezen uit een 3-gangenmenu voor € 35,- per persoon, een 4-gangenmenu voor € 44,- en een 5-gangenmenu voor € 55,-. Gebruik daarom je Dinerbon eens voor verrassende en vakkundig klaargemaakte gerechten.

A la carte

Wil je toch zelf je eigen menu samenstellen, kies dan voor een a la carte menu. Neem een typisch Frans voorgerecht van bijvoorbeeld escargots, foie gras, coquille of buikspek. Uiteraard wordt je gerecht prachtig geserveerd met de nodige groente en sausjes. Als hoofdgerecht kun je kiezen uit zorgvuldig samengestelde Franse gerechten van vlees of vis. Zo kun je kiezen voor eendenborst of een speciale vissoort die zorgvuldig door de cheffin wordt geselecteerd. En wat neem je als dessert? Misschien enkele Franse kaasjes of een chocolade bar?

De cheffin legt bij haar gerechten de nadruk op verse producten en seizoensproducten. Zo weet je dat je voedsel altijd eerlijk en biologisch en proef je ook het seizoen in je gerechten. Maak ook gebruik van de expertise van de sommelier en geniet tijdens je gerechten van heerlijke Franse wijnen. Wat je ook van de kaart kiest, je Dinercheque is bij restaurant Petit Parijs altijd goed besteed.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10