Eterij en Tapperij t Ambacht

Dinerbon Hendrik-Ido-Ambacht Eterij en Tapperij t Ambacht
Adres
Dorpsstraat 125
3342BC Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon
078 6814899
Dinerbon Hendrik-Ido-Ambacht Eterij en Tapperij t Ambacht

Eterij en Tapperij ‘t Ambacht is gelegen aan de Dorpsstraat in het pittoreske Hendrik-Ido-Ambacht. Hier bent u met uw dinerbon aan het juiste adres als u van lekker eten, een gezellige sfeer en een unieke ervaring houdt! Bij aankomst in het restaurant zorgt de bediening meteen voor een hartelijk ontvangst. Zo begint uw bezoek meteen goed. De rest van uw bezoek zal u ook zo hartelijk geholpen worden. U kunt bij Eterij en Tapperij ‘t Ambacht al uw zorgen kwijt en alleen maar genieten van al het moois en lekkers! Het restaurant is een geweldige plek waar u terecht kunt voor een gezellig familie- of vriendendiner. U kunt ook zeker langskomen voor een romantisch diner of een etentje met uw kinderen. Jong en oud zullen het hier zeker naar hun zin hebben!

Er is een uitgebreide menukaart aanwezig die wisselt. Zo blijft er veel variatie op de kaart en kunt u meerdere keren langskomen om verschillende gerechten te proberen! U heeft dus veel profijt van uw dinercheque! Op de kaart staan heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Naast deze gerechten zijn er ook voorgerechten, is er een kindermenu, extra supplementen en desserts. Naast al het lekkere eten heeft ‘t Ambacht ook heerlijke dranken. Van frisdranken tot warme dranken van bieren tot wijnen! Ook kunt u heerlijk komen lunchen bij ‘t Ambacht. Ook op deze kaart staat heel veel keuze uit onder andere heerlijke broodjes.

Ga voor gezelligheid, lekker eten en een geweldige ervaring nu naar Eterij en Tapperij ‘t Ambacht! Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10