Restaurant bij Deborah

Dinerbon Hillegom Restaurant bij Deborah
Adres
Meerstraat 27
2181BH Hillegom
Telefoon
0252 523 299

Restaurant bij Deborah serveert diverse gerechten die door de Franse keuken geïnspireerd zijn

Gaat je culinaire hart sneller kloppen van een mooi vegetarisch gerecht, een lekker stukje vis of een perfect stukje vlees? In alle gevallen zit je bij Restaurant bij Deborah in Hillegom helemaal goed. Je bent van dinsdag tot en met zondag van harte welkom met de dinerbon en je kunt bij Restaurant bij Deborah van diverse gerechten genieten die door de Franse keuken geïnspireerd zijn. Kom je graag in het weekend of op een doordeweekse dag culinair genieten met collega’s, vrienden, familie of met je partner?

Kom eens langs bij Restaurant bij Deborah in het centrum van Hillegom

Restaurant bij Deborah is erg centraal gelegen en is te vinden in het centrum van Hillegom. Hier wordt de Franse keuken omarmd met erg veel liefde en deze keuken wordt gecombineerd met diverse gerechten, rechtstreeks van de eigen grill. Naast de hoogstaande kwaliteit uit de keuken staat gezelligheid, gemoedelijkheid en gastvrijheid altijd centraal, zodat je met de dinerbon een geslaagde avond uit gaat beleven. Je bent bij Restaurant bij Deborah van harte welkom voor een lekkere borrel, een diner of zomaar voor een kop koffie.

Maak eenvoudig en snel met de dinercheque een reservering bij Restaurant bij Deborah

Met hoeveel personen wil je culinair genieten met je dinercheque bij Restaurant bij Deborah? Naar welke dag gaat je voorkeur uit en heb je bepaalde wensen die je graag terug ziet komen tijdens jouw avond uit? Laat het weten door alvast een tafel te reserveren bij Restaurant bij Deborah. Er wordt graag met je meegedacht en je ontvangt altijd een voorstel waardoor je zeker weet dat iedereen uit het gezelschap het naar zijn of haar zin gaat hebben. Aarzel niet langer en verzeker jezelf van een plekje in dit gezellige en uitnodigende restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10