Beachclub The Bing

Dinerbon Hoek van Holland Beachclub The Bing
Adres
Zeekant 81
3151 HW Hoek van Holland
Telefoon
0174 -384048
Dinerbon Hoek van Holland Beachclub The Bing
Dinerbon Hoek van Holland Beachclub The Bing
Dinerbon Hoek van Holland Beachclub The Bing
Dinerbon Hoek van Holland Beachclub The Bing

Zoekt u nog een leuke plek om te gaan eten met uw Dinerbon bij het strand van Hoek van Holland? Dan moet u bij Beachclub The Bing zijn! Schuif hier gezellig aan na een dagje zwemmen in de zee of na een flinke strandwandeling. Op het sfeervolle terras kunt u genieten van het geweldige uitzicht op de zee en het strand en tegelijkertijd een lekker hapje en drankje bestellen. Kom dus snel langs bij deze bijzondere plek en neem uw Dinerbon mee.

Bij Beachclub The Bing bent u het hele jaar lang welkom, op ieder moment van de dag. Zo kunt u er naar hartenlust borrelen en uitgebreid dineren, maar kunt u er ook gewoon een kop warme chocolademelk of ijscoupe krijgen. Tijdens de lunch kunt u met uw Dinercheque allerlei belegde broodjes bestellen. In de winter kunt u genieten van een goed gevulde kop Hollandse erwtensoep. Op de dinerkaart staan onder andere maaltijdsalades, grillgerechten, pizza’s, pasta’s en natuurlijk gerechten met verse vis. Vanaf juni kunt u bij Beachclub The Bing heerlijke mosselen bestellen. De mosselen zijn allemaal afkomstig van de allerbeste kweekgebieden van de Oosterschelde. Proef de echte Zeeuwse mosselen met uw Dinercheque! Op zondag kunt u voor slechts €9,75 komen brunchen aan zee. Dit kan met z’n tweetjes, een grote groep of met uw kinderen.

Sowieso is Beachclub The Bing de ideale plek om met uw kinderen naar toe te gaan. Ze hebben een speelhoek, een klimrek en een springkussen. Bovendien is een kindermenu gratis bij uw hoofdgerecht! Met uw Dinercheque beleeft u hier een geweldig dagje uit met het hele gezin.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10