Restaurant De Boulevard

Dinerbon Hoek van Holland Restaurant De Boulevard
Adres
Badweg 8
3151 HA Hoek van Holland
Telefoon
0174 - 382595
Dinerbon Hoek van Holland Restaurant De Boulevard
Dinerbon Hoek van Holland Restaurant De Boulevard
Dinerbon Hoek van Holland Restaurant De Boulevard

Na een lange dag op het strand vertoeft te hebben is de maag vaak in rep en roer. Ook als u een lange wandeling heeft gemaakt over de boulevard van Hoek van Holland wil de maag nog wel eens wat van zich laten horen. Hier is een redelijke oplossing voor. Een hapje eten. Er is op de boulevard immers meer dan genoeg eetgelegenheid. Maar waarom zou u genoegen nemen met een middelmatige snackbar als u ook een heerlijke maaltijd kan eten bij het restaurant De Boulevard. Hier kunt u zelfs betalen met een Diner Cadeau DinerbonU zult in dit restaurant met open armen ontvangen worden zodat u met veel aangenaam gevoel plek aan tafel neemt. Hier krijgt u vervolgens een kaart in de handen die bomvol staat met gerechten waar iedereen blij van wordt na een lange dag op het strand. Het moet natuurlijk wel een beetje een verrassing blijven, anders begint u nu al met watertanden.

Met prachtig uitzicht over de Noordzee is dit de aangewezen locatie voor een intiem diner voor twee. Maar wees gerust u kunt hier ook perfect eten met een grotere groep. Als u het van te voren even laat weten kunt u hier zelfs met hele grote groepen gaan eten. Daar doen ze bij De Boulevard alles behalve moeilijk over.

Kom snel een hapje eten bij De Boulevard want ze weten hier precies hoe u behandeld wilt worden na een lange wandeling in de zeewind. U zult geen last meer hebben van honger na uw bezoekje. Ook zal uw portemonnee niet tegenstribbelen. Aangezien u kunt betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10