Strandclub Zwoel

Dinerbon Hoek van Holland Strandclub Zwoel
Adres
Zeekant 57
3151HW Hoek van Holland
Telefoon
0174 310095
Dinerbon Hoek van Holland Strandclub Zwoel
Dinerbon Hoek van Holland Strandclub Zwoel
Dinerbon Hoek van Holland Strandclub Zwoel

Strandclub Zwoel is het leukste strandrestaurant van Hoek van Holland. Met uw Dinerbon kunt u hier 365 dagen per jaar, 7 dagen per week genieten van de meest verse producten. De menukaart biedt verrassende unieke gerechten bereid van uitsluitend de beste ingrediënten.

De keuken is altijd in ontwikkeling om de mooiste producten van over de gehele wereld te vertalen in verrassende en tongstrelende gerechten. De keuken van Zwoel is gespecialiseerd in het verwerken van allergie of dieetwensen in onze gerechten of koken op niveau voor grote groepen. Onze maître sommelier heeft voor u de beste wijnen geselecteerd die u terugvindt op onze wijnkaart. Wij willen u altijd advies geven over de beste smaakcombinaties. Een diner bij Zwoel staat garant voor een avond uit of de perfecte afsluiter van een dag strand.

Op warme dagen is het op ons prachtige terras heerlijk toeven. Onze loungebanken bieden dan het ultieme comfort. Echter kunt u ook altijd plaatsnemen in ons stijlvolle restaurant. Het professionele bedieningsteam zorgt ervoor dat er niks aan uw beleving ontbreekt.

Kortom; Strandclub Zwoel is van alle markten thuis, met de zekerheid dat u hier kunt genieten van prachtig uitzicht en altijd heerlijk vers eten. Zwoel begint waar de “strandhoreca” ophoudt. Uw Dinercheque verschaft u toegang tot ontbijt, lunch, diner, maar ook high tea, high wine en een heerlijke borrel.

Of u nou een stranddagje heeft met de kinderen of romantisch met zijn tweeën wil dineren, kom absoluut eens langs bij Strandclub Zwoel. Wij heten u alvast van harte welkom en kijken uit naar uw bezoek! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10