Strandrestaurant ff tijd

Dinerbon Hoek van Holland Strandrestaurant ff tijd
Adres
Zeekant 91
3151HW Hoek van Holland
Telefoon
0174 383341
Dinerbon Hoek van Holland Strandrestaurant ff tijd
Dinerbon Hoek van Holland Strandrestaurant ff tijd
Dinerbon Hoek van Holland Strandrestaurant ff tijd
Dinerbon Hoek van Holland Strandrestaurant ff tijd

Een dagje vertoeven doe je natuurlijk bij strandrestaurant ff tijd

Strandrestaurant ff tijd is gevestigd aan de Zeekant 91 in Hoek van Holland en is een fijne uitvalsbasis voor een gezellig dagje weg. Veel mensen weten het strandrestaurant al te vinden. En dat is helemaal niet zo vreemd. Je kunt hier namelijk de hele dag heerlijk vertoeven met je dinerbon. Het restaurant staat ruim een decennia lang aan het strand van Hoek van Holland. Zowel gezinnen, hele families, vrienden als stelletjes beleven hier en gezellige en culinaire middag of avond uit.

Neem plaats in de heerlijke loungebanken van strandrestaurant ff tijd

Als je met je dinercheque een bezoek brengt aan een strandrestaurant, wil je natuurlijk wel lekker kunnen loungen. In dat geval zit je bij strandrestaurant ff tijd helemaal goed. Het pand is voorzien van diverse heerlijke loungebanken, maar je kunt ook plaatsnemen in de serre of het grote terras bij lekker weer. De kinderen kunnen zich vermaken in het springkasteel en is is een royale en uitnodigende kinderhoek aanwezig. Dit, samen met het prachtige uitzicht over de haven, maakt strandrestaurant ff tijd een leuke plek voor een goed verzorgde dag uit.

Iedereen voelt zich direct thuis in strandrestaurant ff tijd

Het team van strandrestaurant ff tijd doet er alles aan om het je helemaal naar je zin te maken. De tijd staat even helemaal stil en je kunt helemaal tot rust komen in strandrestaurant ff tijd. Geniet van een lekker drankje of pak het uitgebreider aan met je dinercheque en geniet van de uitgebreide menukaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vers visje aan het strand of verse pizza’s uit de eigen originele steenoven? Het restaurant aan het strand is zeven dagen per week geopend van 9:00 tot 22:00 uur! Kom je binnenkort ook eens een keer langs met je dinerbon?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10