Brasserie Me Moeder

Dinerbon Hoogvliet Brasserie Me Moeder
Adres
Cloese 203
3191 ED Hoogvliet
Telefoon
010 - 2959292
Dinerbon Hoogvliet Brasserie Me Moeder
Dinerbon Hoogvliet Brasserie Me Moeder
Dinerbon Hoogvliet Brasserie Me Moeder

Met uw Dinerbon van Diner Cadeau een onvergetelijke avond beleven? Dat kan bij Brasserie ‘Me Moeder’ opgericht door de broers Dimitri en Bas Verbeek. Met de opening in 2002 kwam voor hen een jongensdroom uit; een eigen restaurant, met kwalitatief goed eten en drinken, vol gezelligheid en toch volgens de etiquette geserveerd, maar alles tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Een hele mondvol, maar bij Brasserie Me Moeder is het ze absoluut gelukt. Me Moeder is een ontmoetingsplaats voor de oude en nieuwe bewoners uit Hoogvliet, maar zit ook regelmatig vol met gasten van ver weg!

U kunt bij Me Moeder terecht voor een bakkie koffie, een onvergetelijke kop thee, een gezellige borrel, een kleine of uitgebreide lunch en een overheerlijk diner. Het diner kunt u zelf samenstellen met behulp van de uitgebreide menukaart of u kiest bijvoorbeeld voor het maandelijks wisselende drie gangen menu van €27,50. Op de lunchkaart kunt u bijvoorbeeld vers belegde broodjes vinden, maar ook uitgebreide warme lunchgerechten. De lunch duurt van 12.00 tot 17.00 en daarna begint het diner. Echter hoeft daar geen eindtijd aan te zitten. De broers Verbeek blijven gewoon open zolang het nog gezellig is!

De ligging in het hartje van Hoogvliet “de binnenban” is ideaal met de vele parkeerplaatsen en gezellige winkels. Daarom is de Brasserie ook zeer geschikt voor het organiseren van uw zakelijke gelegenheden, bruiloft, maakt niet uit wat. Voor de vele mogelijkheden kunt u op de website kijken of contact opnemen.

Ook bij Brasserie Me Moeder bent u meer dan welkom met uw Dinercheque. Helaas kan de bon niet worden gebruikt in combinatie met een actiemenu.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10