Restaurant Glashelder

Dinerbon Hoornaar Restaurant Glashelder
Adres
Dirk IV-Plein 7
4223NJ Hoornaar
Telefoon
0183-589094
Dinerbon Hoornaar Restaurant Glashelder
Dinerbon Hoornaar Restaurant Glashelder

Restaurant Glashelder is gevestigd in het pittoreske dorpje Hoornaar. Deze eetgelegenheid is een plek waar u echt weer kunt genieten van de landelijke rust. U kunt hier ook met uw Dinerbon terecht! Neem plaats in het stijlvolle restaurant met haar warme tinten, comfortabele leren stoelen en ruime opstelling. Bij mooi weer kunt u ook buiten op het  zonnige terras genieten van een hapje en een drankje. Overigens is het eten er het hele jaar door heerlijk en zal u steeds opnieuw verassen. Kom dus gauw langs en vergeet uw Dinercheque niet.

De keuken van Restaurant Glashelder is voornamelijk geschoeid op de traditionele Franse leest. Ook kunt u er van uit gaan dat de menukaart regelmatig wisselt aan de hand van de jaargetijden. Zo krijgt u altijd een heerlijke verse maaltijd voor een goede prijs! Zo kunt u al een driegangenmenu bestellen voor maar €35. Of in ruil voor uw Dinerbon natuurlijk. Dit menu kunt u naar uw eigen wensen en voorkeuren invullen aan de hand van de a la carte kaart. Neem bijvoorbeeld als voorgerecht de gekruide hertenrollade en gerookte duivenborstfilet met paté en croûte van gevogelte of heilbot met rilette van forel en in tempura gebakken zeeduivel met truffelkroepoek. Zoals u ziet kunt u zich bij Restaurant Glashelder echt culinair laten verassen!

Wilt u graag uw diner in de handen laten van de chef-kok? Ga dan voor een verassingsmenu van vier gangen in ruil voor uw Dinercheque. Dan hoeft u echt nergens meer over na te denken! Overigens kan er wel rekening gehouden met eventueel allergieën of dieetwensen.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews