Restaurant t Kompas

Dinerbon Kaag Restaurant t Kompas
Adres
Julianalaan 58
2159 LC Kaag
Telefoon
0252-544215
Dinerbon Kaag Restaurant t Kompas
Dinerbon Kaag Restaurant t Kompas
Dinerbon Kaag Restaurant t Kompas

Restaurant ‘t Kompas is gelegen op een unieke locatie. U vindt dit gezellige restaurant op Kaageiland midden in de Kagerplassen. Vanaf het terras aan het water heeft u dus een prachtig uitzicht! In ruil voor uw Dinercheque kunt u hier aanmeren en genieten van een heerlijke lunch of diner. Ook voor een goede kop koffie bent u van harte welkom! Restaurant ‘t Kompas is inmiddels een begrip onder watersporters, fietsers en andere dagjesmensen. Als u hier komt eten met uw Dinerbon, begrijpt u meteen waarom!

Restaurant ‘t Kompas is gevestigd in een voormalige boerderij. Zo bevindt de grote eetzaal zich onder de rieten kap van de hooiberg. In combinatie met de aanblik van de omliggende historische panden waant men zich even terug in de tijd. Op de avondkaart vindt u vertrouwde gerechten zoals slibtongetjes bereid op Kattukse wijze, Wiener Schnitzel met peper- of champignonroomsaus en malse gemarineerde kipsaté. Overigens kunt u ook een frisse maaltijdsalade bestellen op de warme zomeravond. Wat dacht u bijvoorbeeld van een salade met gamba’s, olijven, paprika, rode ui en kappertjes? Dit zal heerlijk smaken in combinatie met een witte wijn! Met uw Dinerbon geniet u bij Restaurant ’t Kompas van een heerlijke maaltijd.

Overdag kunt u bij Restaurant ’t Kompas terecht voor een uitgebreide of simpele lunch. Zo hebben ze broodjes met onder andere tonijnsalade, geitenkaas en hete kip met ui en champignons. Ook kunt u de Dinercheque omruilen voor een ambachtelijke pannenkoek of een ouderwetse uitsmijter. Een middag bij ‘t Kompas wordt gegarandeerd smullen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10