Restaurant Tante Kee

Dinerbon Kaag Restaurant Tante Kee
Adres
Julianalaan 14
2159 LA Kaag
Telefoon
0252 544206
Dinerbon Kaag Restaurant Tante Kee
Dinerbon Kaag Restaurant Tante Kee

Bent u op zoek naar een unieke eetgelegenheid met uitzicht over het water? Aan de Kagerplassen op het mooie Kaageiland ligt Restaurant Tante Kee,  een prachtige plek om te dineren, omringd door water. Bij Tante Kee kunt u nu ook terecht met uw dinerbon. Om bij het Restaurant te komen neemt u het pontje vanaf Buitenkaag, van alwaar u een van de mooiste terrassen van Nederland al ziet liggen! De prachtige ligging van het restaurant maken dit tot een plek waar u helemaal tot rust komt en in vakantiesferen kunt komen, ook al komt u midden in de week dineren. U kunt u hier met uw dinerbon echt volledig in de watten laten leggen, ver weg van stad en drukte.

Restaurant Tante Kee heeft een Franse keuen met zo nu en dan een Oosters accent. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische producten en producten uit de streek. Het eten bij Tante Kee heeft meerdere onderscheidingen ontvangen. Zo is het restaurant door bezoekers met een certificaat van uitmuntendheid beoordeeld op TripAdvisor en is door IENS uitgeroepen tot Iens TOPPER 2015. Op het avondmenu staan onder andere oesters, tartaar, kreeft en kalfswang. Wilt u liever komen lunchen dan kan dat ook. Het lunchmenu wordt u aan tafel verteld door de vriendelijke bediening. Heeft u weinig tijd? Bestel dan de Bento Box! Vijf kleine gerechtjes in één keer geserveerd met een glas huiswijn en een kop koffie of thee na.

Wilt u een middag of avond genieten van natuur, rust, luxe en lekker eten, kom dat met uw dinercheque langs bij Tante Kee aan de Kagerplassen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10