Restaurant D(e)ining 19

Dinerbon Katwijk aan Zee Restaurant D(e)ining 19
Adres
Boulevard Zeezijde 3
2225BB Katwijk aan Zee
Telefoon
071-4019998
Dinerbon Katwijk aan Zee Restaurant D(e)ining 19
Dinerbon Katwijk aan Zee Restaurant D(e)ining 19
Dinerbon Katwijk aan Zee Restaurant D(e)ining 19

Wilt u met uw dinerbon graag heerlijk uit eten gaan aan de mooie Hollandse kust in Katwijk? Dit kan nu direct achter de mooie en levendige boulevard van Katwijk in een strand-restaurant met een prachtig uitzicht op de Noordzee. U bent namelijk van harte welkom om met uw dinercheque langs te komen bij Restaurant D(e)ining 19. Het restaurant wordt naast de schitterende ligging gekenmerkt door de unieke uitstraling van het strandpaviljoen. Het is de ideale plek om na een lange dag op het strand even lekker af te koelen en na te genieten van een fijne dag uit met familie of vrienden in Katwijk. Ook in de winter is het in het Paviljoen bovendien goed toeven. U kunt dan weer even opwarmen na een winderige strandwandeling, bijvoorbeeld met een warme chocolademelk met slagroom!

In de keuken van strandpaviljoen D(e)ining 19 wordt gewerkt met verse en eerlijke producten. De prijs kwaliteitverhouding is zeer acceptabel en dit zorgt ervoor dat u ongedwongen kunt genieten van de lekkere gerechten die er worden geserveerd. Met uw dinerbon kunt u onder andere genieten van een lekkere biefstuk met verse frites of een stukje vis van de dag. Uiteraard kunt u ook genieten van verfrissende dranken, waaronder verschillende bieren en wijnen. Vraag de bediening vooral naar de mogelijkheden en laat u even goed in de watten leggen bij dit strandpaviljoen!

Lijkt het u wel wat om met uw dinercheque te gaan genieten van een heerlijk culinair avondje op het strand? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan restaurant D(e)ining 19 in Katwijk aan zee!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews