Eeterij Neefies

Dinerbon Katwijk Eeterij Neefies
Adres
E.A. Borgerstraat 28a
2225 AR Katwijk
Telefoon
071 - 4078288
Dinerbon Katwijk Eeterij Neefies
Dinerbon Katwijk Eeterij Neefies
Dinerbon Katwijk Eeterij Neefies

Katwijk heeft sinds Soldaat van Oranje geen gebrek aan bezoek uit de rest van het land. Dit heeft er voor gezorgd dat het restaurant met grote regelmaat tot de nok gevuld is met gasten. Daar spelen ze gelukkig wel makkelijk op in door onder andere een speciaal Soldaat van Oranje menu aan te bieden. Maar zoals men kan verwachten van een oud vissersdorp als Katwijk, wordt hier met veel plezier een menu aangeboden dat recht door zee is. Het staat dan ook vol met heerlijke vis en wild producten. Het helpt ook wel dat ze de Diner Cadeau Dinerbon hier zonder problemen accepteren.

Omdat het restaurant regelmatig vol zit is het wel verstandig om van te voren gewoon te reserveren. Het zou immers zonde zijn om uw kans bij Neefjes te eten mis te lopen omdat er geen tafeltje meer vrij was. Het zou vooral zonde zijn als u hier niet terecht kan voordat u naar de Soldaat van Oranje voorstelling vertrekt. Het SvO menu sluit namelijk naadloos aan op de musical voorstelling. Het is een ervaring waar men regelmatig lyrisch over is. Door de kwaliteit consistent te houden hebben ze een lange lijst van vaste gasten weten te cultiveren waar de andere eetgelegenheden in Katwijk aan zee stik jaloers van zijn geworden. Maar ze hebben natuurlijk niet alleen een menu voor de musical. Elke dag staan er speciale aanbiedingen op het bord. Kom langs en experimenteer!

Kom snel een keertje langs en laat u verrassen door het vriendelijke personeel en het lekkere eten. Vergeet vervolgens niet met een Dinercheque van Diner Cadeau te betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10