De Koningshoeve

Dinerbon Klaaswaal De Koningshoeve
Adres
Botweg 1b
3286LB Klaaswaal
Telefoon
0186 57 93 97
Dinerbon Klaaswaal De Koningshoeve
Dinerbon Klaaswaal De Koningshoeve

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het gezellige Hoeksche Waard? Dan hebben wij voor u nu wellicht een leuk restaurant waar u met uw dinercheque heerlijk kunt gaan lunchen, high teaen of dineren. Het restaurant waar wij het over hebben heet restaurant De Koningshoeve en het bestaat sinds eind maart 2012. U treft dit gezellige restaurant aan in een prachtig en bijzonder pand aan de Botweg 1 in Klaaswaal.  Het gebouw waarin restaurant De Koningshoeve zich bevindt is naast zeer mooi ook zeer groot en beschikt over zeer hoge ramen, wat het een ideale locatie maakt voor het geven van feesten of partijen. Voor de mogelijkheden hiervoor kunt u altijd contact opnemen met het restaurant.

Op het menu van restaurant de Koningshoeve staan uiteenlopende gerechten die met elkaar gemeenschappelijk hebben dat ze worden bereid met veel passie en dat daarbij verse, hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt. Wanneer u komt eten met uw dinerbon kunt u onder andere genieten van een gerecht van zalm dat wordt geserveerd met groene kruiden, boerenkool en Ponzu, of van een heerlijk bereide eend met bulgur, biet en mais. Op het menu staat ook een heerlijk stukje konijn dat wordt geserveerd met tzaziki, komkommer en dille. Bent u vegetarisch, vraag dan de bediening naar de mogelijkheden en er wordt dan iets lekkers voor u geregeld!

Bent u enthousiast over de mogelijkheden bij restaurant De Koningshoeve? Twijfel dan niet langer en reserveer een tafel met uw gezelschap in dit sfeervolle restaurant. Het team van de Koningshoeve hoopt u spoedig welkom te mogen heten met uw dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10