Eetcafe Plus BreekA

Dinerbon Krimpen aan den IJssel Eetcafe Plus BreekA
Adres
Cornelius Gerardus Roosweg 20
2925LC Krimpen aan den IJssel
Telefoon
0180-523800
Dinerbon Krimpen aan den IJssel Eetcafe Plus BreekA
Dinerbon Krimpen aan den IJssel Eetcafe Plus BreekA
Dinerbon Krimpen aan den IJssel Eetcafe Plus BreekA

Het eetcafé van Joh en Jenny in Zoest is al sinds 1 augustus 2001 geopend. Wij proberen het u naar uw zin te maken in ons sfeervolle, paarse café. De naam, enigszins apart, hebben wij te danken aan de locatie van het café. Wij zitten namelijk aan de Breekade. Dat is het Breeka gedeelte maar de Plus hebben we te danken aan de vele pluspunten die wij hebben. Zoals bijvoorbeeld dat we de Dinerbon van Diner Cadeau accepteren.

De andere pluspunten zijn gastvriendelijkheid, een gevarieerde kaart, eventuele specials van de kaart, wisselende drie gangen menu’s, een prachtig groen terras, makkelijk te bereiken, gratis parkeergelegenheid, de gratis WiFi en niet te vergeten, de rookruimte voor de rokers onder ons. Kinderen zijn bij ons ook van harte welkom en daarom hebben we een kleine speelruimte waar de kleintjes goed kunnen toeven en u dus rustig kunt genieten van uw avond. Of lunch. Wij openen onze deuren al vanaf 11:30 om u een heerlijke lunch voor te schotelen maar ook voor high tea’s borrels en vele andere arrangementen bent u bij ons meer dan welkom. We organiseren ook zonder problemen aangelegenheden voor u zoals een verjaardagspartij, een receptie of een bruiloft. Vrijwel alles is voor u mogelijk bij Plus Breeka. Als u het van te voren even laat weten kan alles geregeld worden.

Laat dus niet te lang op u wachten want wij, van Breeka, staan te popelen om voor u een onvergetelijke avond te verzorgen. Ook als u een Dinercheque van Diner Cadeau heeft bent u meer dan welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10