Restaurant Pampas

Dinerbon Krimpen Aan Den IJssel Restaurant Pampas
Adres
Waardzicht 6
2922HM Krimpen Aan Den IJssel
Telefoon
0180 518 594
Dinerbon Krimpen Aan Den IJssel Restaurant Pampas

Zuid-Amerikaans restaurant Pampas is gevestigd aan de Waardzicht in Krimpen Aan Den IJssel. Het is het uitstekende adres om er eens heerlijk tussenuit te gaan met uw dinercheque! U kunt hier een avondje uit eten gaan met collega’s, vrienden of familie. Restaurant Pampas staat bekend om haar uitstekende gastvrijheid en gezelligheid in de wijde omgeving van Krimpen Aan Den IJssel. Het restaurant heeft een chique uitstraling. Dit komt door de bijzondere inrichting en de prachtige muurversiering die het restaurant heeft.

In de Argentijnse keuken van het restaurant worden de beste gerechten bereid. De koks van Pampas staan garant om voor u en uw dinerbon de heerlijkste gerechten te bereiden met veel passie en liefde. Bij het restaurant kunt u uitstekend terecht voor een lekker mals en sappig stuk Argentijns vlees van de allerbeste kwaliteit. Naast de kunsten die de koks uitvoeren met de vleesgerechten op de houtskool grill, zijn zij ook gespecialiseerd in vis en vegetarische gerechten. Een aantal gerechten van de kaart zijn: creatie van de Chef, bife de chorizo, pincho bife, pollo a la Brassa, parillada pescado, lubina a la griglia en Jamón con Melón. Ook is er een kindermenu aanwezig, dus zowel jong en oud kunnen heerlijk smullen! Ook hebben wij lekkere dranken voor u klaar staan, zo kunt u het gerecht helemaal kloppend maken.

Restaurant Pampas is geopend van woensdag tot en met zondag van 16:00 uur tot 22:30 uur. Pampas accepteert graag uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10