Restaurant Ouzerie Alexys

Dinerbon Leerdam Restaurant Ouzerie Alexys
Adres
Fonteinstraat 17
4141 CE Leerdam
Telefoon
0345-613212
Dinerbon Leerdam Restaurant Ouzerie Alexys
Dinerbon Leerdam Restaurant Ouzerie Alexys
Dinerbon Leerdam Restaurant Ouzerie Alexys

Sinds 2003 bevindt er zich een klein stukje Grieks grondgebied in het centrum van Leerdam. Aan de Fonteinstraat 17 bevindt zich sinds dat jaar namelijk het traditioneel Grieks Restaurant en Ouzerie Alexy’s. Bij Alexy’s bent u sinds kort ook van harte welkom met uw dinerbon. Bij uw bezoek waant u zich echt even in Griekenland. Dit komt door de gastvrijheid van de bediening, de lekkere Griekse specialiteiten die u geserveerd krijgt en de gezellige inrichting van het restaurant. Is het buiten lekker weer, dan heeft u extra veel geluk. U kunt dan heerlijk op het terras genieten van een koud drankje en een heerlijke maaltijd. U bent van harte uitgenodigd om dit met uw dinercheque zelf te komen beleven!

Bij Restaurant en Ouzerie Alexy’s hanteren ze een uitgebreide Griekse kaart, waarbij zeker de alom bekende Griekse ‘klassiekers’ niet ontbreken. Zo kunt u met uw dinerbon onder andere genieten van de Tzatziki en de Giros. Ook heeft het restaurant een paar verassende en meer moderne gerechten in de op het menu staan, waaronder een aantal smaakvolle verse vlees- en visgerechten. Uiteraard zijn ze bij restaurant Alexy’s ook ruimschoots voorzien in de Griekse desserts.

Bij Restaurant en Ouzerie Alexy’s bent u als gast het belangrijkst. Het gastvrije personeel zal er dan ook alles aan doen om u een uiterst aangename avond te bezorgen en u kennis te laten maken met alle schatten van de Griekse keuken! Geniet in hartje Leerdam met uw dinercheque van Griekse specialiteiten bij restaurant Alexy’s. Het personeel wenst u toe: kali andamossy!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10