't Veerhuys

Dinerbon Leerdam 't Veerhuys
Adres
Kerkstraat 93
4141 AV Leerdam
Telefoon
0345 615262
Dinerbon Leerdam 't Veerhuys
Dinerbon Leerdam 't Veerhuys
Dinerbon Leerdam 't Veerhuys
Dinerbon Leerdam 't Veerhuys

Wilt u met uw dinerbon met het hele gezin gezellig pannenkoeken gaan eten in Leerdam? Dit kan nu aan de Kerkstraat 93, waar in een prachtig wit vrijstaand pand pannenkoekenrestaurant ’t Veerhuys is gevestigd. Bij ’t Veerhuys kunt u in een ontspannen setting genieten van heerlijke pannenkoeken. Een bezoek aan een pannenkoekenhuis is natuurlijk ideaal wanneer u met kinderen op stap bent, maar ook met vrienden, vriendinnen of collega’s kan het zeer leuk zijn om met uw dinercheque eens een bezoekt e brengen aan een pannenkoekenrestaurant. Zeker wanneer het er zo gezellig en sfeervol is als bij ’t Veerhuys. Met mooi weer zit u prinsheerlijk op het deels overdekte terras, vanuit waar u uitzicht heeft over de haven en op een historisch hofje.

Op de kaart bij restaurant ’t Veerhuys vindt u minimaal 140 verschillende soorten pannenkoeken. De kans dat er voor u iets lekker tussen zit is dan ook zeer groot! Ook wanneer u geen pannenkoeken liefhebber bent kunt u echter uw hart ophalen bij dit restaurant. Op het menu staan namelijk ook andere dingen, waaronder luxe salades, heerlijke belegde broodjes, verse soepen en variërende hoofdgerechten.

U bent iedere dinsdag tot en met vrijdag vanaf 11:00 uur welkom bij ’t Veerhuys met uw dinercheque. In het weekend is het pannenkoekenrestaurant zelfs al vanaf 10:00 uur geopend. Bezoek de website van ’t Veerhuys voor meer informatie en een prachtige sfeerimpressie van de locatie. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen na een geslaagde middag of avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10