Bar Bruut

Dinerbon Leiden Bar Bruut
Adres
Steenstraat 22
2312CC Leiden
Telefoon
071 889 9088
Dinerbon Leiden Bar Bruut
Dinerbon Leiden Bar Bruut

Kom 's ochtends binnen voor een goede bak koffie of kom later op de dag eens voor uitgebreide lunch of diner. Bij Bar Bruut in Leiden kun je op ieder moment van de dag aanschuiven voor een goede hap en lekkere drankjes. Neem jouw Dinercheque mee wanneer je naar deze bar in Leiden gaat en eet nog voordeliger.

Centrale ligging

Bar Bruut kun je in centrum van Leiden vinden. Aan Steenstraat 22 kun je altijd even binnenkomen voor een fris glas drinken, warme drank of lekkere hap. Geniet van de fijne en onbevangen sfeer. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen in dit knusse café. Bestel bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino of vraag om de volledige menukaart. Het is een fijne plek om even bij te komen, bij te kletsen en heerlijk te eten. Ben je na een dagje shoppen in Leiden toe aan een goede avondmaaltijd? Dan kun je bij Bar Bruut altijd terecht.

Vriendelijke menukaart

Voor iedereen is er wel een geschikt gerecht te vinden op de menukaart van Bar Bruut in Leiden. Er staan echte klassiekers op waarbij het water al gauw in de mond loopt. Daarnaast hebben zij ook specialiteiten die hun ten uniek maken. Je kunt er dus perfect terecht voor een gewoon goede hap of een culinaire afwisseling. Ook voor kinderen is er altijd wel iets lekkers te vinden op de menukaart. Zo is er een speciaal kindermenu dat extra voordelig is.

Wil jij er ook eens lekker tussenuit? Ga dan naar Leiden en schuif aan bij Bar Bruut. De knusse en huiselijke setting maken het tot een perfecte plek om de drukte van de stad te ontvluchten. Met een dinerbon kun jij altijd jouw favoriete gerechten bestellen bij dit restaurant. Schuif eens gezellig aan bij de Steenstraat 22 in Leiden en ervaar Bar Bruut zelf.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10