Donatellos Leiden

Dinerbon Leiden Donatellos Leiden
Adres
Haarlemmerstraat 20
2312GA Leiden
Telefoon
071 514 7938
Dinerbon Leiden Donatellos Leiden
Dinerbon Leiden Donatellos Leiden
Dinerbon Leiden Donatellos Leiden

Welkom bij Restaurant Donatello’s Leiden, een sfeervol restaurant met een Italiaanse keuken dat u kunt vinden aan de Haarlemmerstraat 20 in het centrum van de mooie stad Leiden. Dit restaurant is een onderdeel van de succesvolle Donatello’s keten. Het succesvolle concept heeft naast in Leiden namelijk ook nog een vestiging in Maastricht, in Nijmegen en in Arnhem. Liefhebbers van de Italiaanse keuken komen regelmatig terug in dit restaurant om te komen genieten van de meest smaakvolle pasta’s en pizza’s. U kunt dit nu met uw dinerbon ook! U bent met uw dinercheque namelijk meer dan welkom bij alle vestigingen van Donatello’s, dus ook aan de Haarlemmerstraat in leiden!

Het eerste restaurant van Donatello’s opende haar deuren in 1987. Sindsdien zijn de restaurants alleen maar gegroeid wat betreft gastvrijheid, smaken, kwaliteit van het eten en sfeer. Op de menukaart van restaurant Donatello’s Leiden vindt u vele authentieke Italiaanse gerechten. Denkt u hierbij aan vele verschillende soorten verse pizza’s, smaakvolle pasta’s en verassende lasagna’s. Probeer bij uw bezoek aan dit restaurant met uw dinerbon ook zeker eens een van de heerlijke risotto’s. Komt u met kinderen? Dan kunnen zij genieten van de verschillende kindermenu’s en kinderpizza’s!

Wanneer u een liefhebber bent van de Italiaanse keuken dan maakt u een uitstekende keuze wanneer u bij restaurant Donatello’s Leiden uit eten gaat. Vergeet uw dinercheque niet mee te nemen en beleef een heerlijke culinaire avond bij Donatello’s in het centrum van het prachtige Leiden. Het team van Donatello’s hoopt u snel welkom te mogen heten in hun gezellige restaurant. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10