Everest Tandoori Restaurant

Dinerbon Leiden Everest Tandoori Restaurant
Adres
Noordeinde 15
2311 CA Leiden
Telefoon
071 - 5128025
Dinerbon Leiden Everest Tandoori Restaurant
Dinerbon Leiden Everest Tandoori Restaurant

Everest Tandoori Restaurant, gelegen in de prachtige, multiculturele en internationale stad Leiden. Dit restaurant is buitengewoon bijzonder door verschillende redenen. Het restaurant brengt u de beste smaken van India, Nepal en Bhutan. Bij Everest kunt u genieten van pure, verse, gezonde en kwalitatief hoogstaande gerechten. Kom langs met uw dinerbon en geniet van de betoverende smaken uit India, Nepal en Bhutan.

Onze chef-koks hebben het vak en de fijn kneepjes van dit type Aziatische cuisine geleerd in de regio zelf. Daarom brengen wij u  een breed scala aan authentieke gerechten met een heerlijke smaak en verse en gezonde ingrediënten. Wij geven u een brede keuze uit heerlijke gerechten, ook voor de vegetariërs is er een ruime keuze. Door het gebruik van verse kruiden heeft elk gerecht zijn eigen unieke en specifieke smaak.U bent bij Everest meer dan welkom voor een heerlijk avondje uit en droom over een prachtige tocht in het Himalayagebergte. Kom langs met uw dinercheque en laat u verrassen door de smaken van deze unieke keuken. Everest wordt gekenmerkt door de specifieke smaken, uitstekende bediening, gastvrijheid, feeststemming en de romantische sfeer. Laat u zich naar grotere hoogtes brengen door het eten van onze heerlijke en authentieke gerechten. Proef de smaken en begeef u in de Himalaya.

Komt u snel een keer langs met uw dinerbon? U kunt ons restaurant vinden in het prachtige historische stadscentrum van leiden, dichtbij de Rapenburg en de Universiteitsbibliotheek.

Kom snel langs en proef van een van de meest authentieke smaken die u kunt vinden in Nederland.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10