Fratelli Leiden

Dinerbon Leiden Fratelli Leiden
Adres
Langemare 112
2312GV Leiden
Telefoon
071 513 0269
Dinerbon Leiden Fratelli Leiden
Dinerbon Leiden Fratelli Leiden
Dinerbon Leiden Fratelli Leiden

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Leiden waar u uw dinerbon kunt besteden, en bent u bovendien een groot liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan hebben wij een restaurant voor u wat misschien wel bij u in de smaak zal vallen. U kunt vanaf heden namelijk met uw dinercheque gaan dineren bij restaurant Fratelli, een sfeervol en traditioneel Italiaans restaurant dat is gevestigd aan de Langemare 112. Bij restaurant Fratelli kunt u in een ontspannen setting genieten van het beste dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Omdat het restaurant centraal is gelegen in de stad, heeft u daarbij de mogelijkheid om een bezoek aan dit restaurant te combineren met een andere activiteit in het centrum van het bruisende Leiden.

In de keuken van restaurant Fratelli werken bevlogen chefs met veel ervaring in het bereiden van traditionele Italiaanse recepten. U kunt bij Fratelli geen pizza verwachten, maar u kunt er gaan proeven van de meer verfijnde Italiaanse specialiteiten. Denkt u hierbij aan heerlijke verse vis- en vleesgerechten, romige pasta’s of juist pasta’s met veel groente. Uiteraard worden alle gerechten bereid in de beste olijfolie en kunt u genieten van heerlijke verse kruiden die in Italië ook zouden worden gebruikt bij de bereiding. De Italiaanse keuken biedt uiteraard ook vele heerlijke wijnen aan. Laar u door de bediening informeren over de beste keus bij uw gerecht en beleef een smaakvolle avond met uw dinerbon.

Laat u met uw dinercheque eens goed in de watten leggen en geniet van Italiaanse smaak, geur en gastvrijheid. U zal warm worden onthaald wanneer u een bezoek brengt aan Fratelli Leiden dus reserveer snel een tafel in dit sfeervolle restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10