India Way

Dinerbon Leiden India Way
Adres
Vrouwen Kerkkoorstraat 7
2312 WP Leiden
Telefoon
071 - 5149017
Dinerbon Leiden India Way
Dinerbon Leiden India Way

Wist u dat u nu de kans heeft om met uw dinerbon de Indiase keuken te gaan ontdekken in het centrum van Leiden? U bent namelijk van harte welkom in restaurant India Way, een traditioneel Indiaas restaurant waar u met uw dinercheque kunt komen genieten van heerlijke specialiteiten. Wanneer u al bekend bent met de Indiase keuken en hier zeer enthousiast over bent dan is een bezoek aan dit restaurant uiteraard ook op zijn plek. De inrichting van het restaurant is zeer kleurrijk en gemoedelijk en er is genoeg te zien. Aan de wanden hangen schilderijen en overal staan gouden beeldjes en andere versiering. Het geheel is afgemaakt met een vrolijk bloemetje en rood met roze tafeldecoratie. U kunt neerzinken in de comfortabele, rood beklede stoelen voor een uitgebreid diner met uw dinerbon.

In de keuken van restaurant India Way bereiden de chefs iedere avond heerlijke Indiase gerechten voor u. Denkt u hierbij aan heerlijke curries, van zoet tot pittig en aan vele verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Op de website staan enkele suggesties van de chef, waaronder de ‘Murgh Makhani’, een speciaal mild gerecht met gegrilde stukje kip met noten, rozijnen, amandelen, roomboter, verse room en verse kruiden. Ook kunt u kiezen voor een ‘Tandoori King Prawn Speciaal’, dit is een gerecht van grote gegrilde garnalen geserveerd in medium hete curry saus. Dit gerecht wordt geserveerd met ui, tomaat, paprika, verse koriander en medium hete kruiden.

Krijgt u al zin in een van deze heerlijke Indiase gerechten? Twijfel dan niet langer en breng met uw dinercheque een bezoek aan restaurant India Way in het mooie centrum van Leiden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10