Kippevel

Dinerbon Leiden Kippevel
Adres
Kort Rapenburg 17
2311 GC Leiden
Telefoon
071 - 5148818
Dinerbon Leiden Kippevel
Dinerbon Leiden Kippevel
Dinerbon Leiden Kippevel

Kippenbar Kippevel in Leiden heeft het grillen van kip tot een ware kunst verheven. Het mooiste is dat de lekkerste kip van het land en misschien wel de wereld nu ook met uw Dinerbon af te rekenen is!

Tijdens een reis naar de Spaanse Costa Brava kwam eigenaar Wifred Tegelaar in aanraking met de vermaarde kippenbar Padre; een eenvoudig restaurant, maar tijdens openingstijd liep het restaurant elke avond helemaal vol met gasten. Wat stond er op het menu? Alleen kip!  Waarom was deze kip zoveel lekkerder dan alle andere kippen? De vraag liet Tegelaar niet meer los en hij reisde vele malen af om het ultieme recept in handen te krijgen. Nu is het dan eindelijk gelukt en bij restaurant Kippevel kunt u nu de beroemde kip van Padre krijgen. Omdat hij zo extreem lekker is staat er niks anders op de kaart dan deze kip. De kip van Kippevel wordt aan het spit geroosterd, is knapperig bruin en heeft super sappig vlees. Het vlees komt moeiteloos van het bot.

Uiteraard wordt de kippevel-kip op de menukaart wel vergezeld door de heerlijkste bijgerechten zoals huisgemaakte friet, frisse salade, crispy maïs én appelmoes!

Kippebar Kippevel is voor iedereen en is elke dag al vanaf vier uur open. Hierdoor is het ook een fantastische plek om met de allerkleinsten te komen eten. Vier bijvoorbeeld je verjaardag met al je vrienden en een flink aantal kippenkluifen!

Uw Dinercheque is bij kippenbar Kippevel uitstekend besteed. Woont u in de omgeving van Leiden, dan boft u maar. Echter is voor iedereen het proeven van deze kip meer dan de moeite waard!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10