Prentenkabinet

Dinerbon Leiden Prentenkabinet
Adres
Kloksteeg 25
2311 SK Leiden
Telefoon
071 - 5126666
Dinerbon Leiden Prentenkabinet
Dinerbon Leiden Prentenkabinet

Aan de Kloksteeg in Leiden staat het leuke en mooie restaurant: Prentenkabinet! Vanaf nu kunt u hier ook terecht met uw dinerbon! Het is één van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van Leiden. Mede door vestiging in een eeuwenoud pand dat een bijzonder, historische sfeer en uitstraling heeft. De inrichting van het restaurant is uniek. De vloer, muren en het plafond zijn donker, maar de tafels en stoelen zijn wit. In een andere kamer is ge vloer zwart/bruin met wit geblokt en zijn de stoelen blauw en de tafels wit. Dit contrast geeft een unieke belevenis waardoor u uw ogen zult uitkijken. Er zijn verschillende kamers waar u in kunt eten. Eén kamer heeft een mooie openhaard en in alle kamers hangen mooie lampen aan het plafond. Ook kunt u genieten op het mooie terras van het restaurant.

In de keuken halen de koks inspiratie uit de Frans / Internationale keuken. Zij koken op hoog niveau. Dit doen zij met veel zorg en aandacht waardoor de kwaliteit van de gerechten sterk omhoog gaat.  Op de menukaart staan verschillende voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Ook zijn er verschillende menu’s aanwezig: het Prentenkabinetmenu, menu gastronomique, chefs surprise menu en bites menu. Er is veel keuze voor uw dinercheque. Ook heeft het restaurant uiteraard heerlijke dranken waar u ook uit kunt kiezen. Zo kunt u gerecht en drank uitstekend combineren.

Voor de lunch kunt van maandag t/m zondag vanaf 17:00 uur en voor de lunch van donderdag t/m zondag vanaf 12:30 uur. Tot snel met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10