Restaurant Jacob

Dinerbon Leiden Restaurant Jacob
Adres
Papengracht 6A
2311TW Leiden
Telefoon
071 512 4053

Restaurant Jacob is gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Leiden aan de Papengracht op een steenworp afstand van de Breestraat. U kunt er met uw Dinerbon terecht voor een heerlijk diner gebaseerd op de Franse klassiekers. Chef-kok Jacob komt uit Friesland, maar heeft enorm voor liefde voor de Franse keuken. Hij geeft zijn eigen draai aan de gerechten en werkt altijd met verse producten en ingrediënten. Restaurant Jacob is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17:00.

Het keukenteam van Restaurant Jacob is namelijk de hele dag druk bezig om voorbereidingen te treffen om de gasten een heerlijk diner te presenteren. In de avond ziet u de koks nog ter plekke kokkerellen in de open keuken. Met uw Dinerbon kunt u zich in de watten laten leggen door het vriendelijke personeel. Bestel bijvoorbeeld het viergangenmenu van €35 en laat u verassen! De vaste menukaart is niet extreem uitgebreid, maar bestaat uit een aantal culinair hoogstaande gerechten. Bijvoorbeeld: rouleau van kalf en rund, gebraiseerde kalfswang, crème van knolselderij en jus van rode wijn. Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt! En voor iedereen met een Dinercheque.

De bourgondische ervaring is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassend glaasje wijn. Restaurant Jacob heeft met zorg een uitgebreide wijnkaart samengesteld. Bij elke wijn staat een uitgebreide uitleg zodat u precies kunt kiezen wat bij uw maaltijd past. Uiteraard kunt u zich ook laten adviseren door de professionele sommelier. Dit belooft dus een feestelijke avond te worden… Maak het extra feestelijk met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10