Restaurant Kitch&

Dinerbon Leiden Restaurant Kitch&
Adres
Rembrandtstraat 2
2311NW Leiden
Telefoon
071 5137767
Dinerbon Leiden Restaurant Kitch&
Dinerbon Leiden Restaurant Kitch&
Dinerbon Leiden Restaurant Kitch&

Op een feeëriek plekje in het rustieke Leiden treft u Restaurant Kitch&, waar u met uw dinerbon een spannende culinaire avond kunt beleven. In ons modern ingerichte restaurant, inclusief schitterend vormgegeven bar, kunt u zich een avond laten verrassen door onze chef. Zodoende kunt u erachter komen hoe goed wij in onze keuken koken. Kitch& staat dan ook voor een vernieuwend restaurant, een overheerlijke keuken en een onvergetelijke avond uit. Met uw dinerbon dus een uitstekende plek om een keer te bezoeken. In het centrum van Leiden kunt u bij Kitch& op verschillende plekken en manieren genieten en kennismaken met alles wat Kitch& te bieden heeft. En geloof ons, dat is heel wat. Wij proberen onze keuken spannend en innovatief te houden. Teneinde dat te bereiken hebben wij geregeld speciale acties en thema-avonden. Zo is woensdagavond visavond bij Kitch&, waarbij u zich door de chef laat verrassen met een reeks heerlijke visgerechten. Op woensdag kookt de chef trouwens ook gewoon van het à la carte menu, dus maakt u zich geen zorgen als u geen zin heeft in vis!

Onze menukaart hebben wij voor het gemakt onderverdeeld in ‘Foodshots’, ‘Bites’ en ‘Big Bites’ wat betreft het à la carte deel. Hierop vindt u allerlei creatieve gerechtjes, van iets kleiner tot vrij groot zoals de naam impliceert. U kunt met uw dinercheqeu ook kiezen voor de ‘Parade Van De Chef’, waar u in 5-gangen keer op keer culinair verrast wordt door onze chef, die in dit diner al zijn creativiteit kan gieten.

Kom met uw dinercheqeu langs bij Kitch& en geniet van een verrassende en prikkelende culinaire ervaring. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen bij Kitch&!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10