Restaurant PUUR Leiden

Dinerbon Leiden Restaurant PUUR Leiden
Adres
Pieterskerk Choorsteeg 9
2311TR Leiden
Telefoon
071-5120998
Dinerbon Leiden Restaurant PUUR Leiden
Dinerbon Leiden Restaurant PUUR Leiden

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het mooie Leiden? Dan moet u zeker eens een bezoek brengen aan restaurant PUUR in de Pieterskerk Choorsteeg. In dit knus ingerichte restaurant wordt u warm onthaald door de bediening. Het zachte licht en de mooie houten vloer en tafels geven de ruimte een zeer huiselijke sfeer. Restaurant PUUR is dé plek om na een dag cultuur snuiven in Leiden of juist na een lange werkdag weer helemaal op te laden onder het genot van een goede maaltijd en een fijn glas wijn. U bent in dit restaurant van harte welkom met uw dinercheque!

De chef van restaurant PUUR kookt, zoals de naam reeds doet vermoeden, met pure en eerlijke producten die op verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Hierbij wordt steeds oog gehouden voor dier en natuur. De lekkerste vis- en vleesgerechten worden ambachtelijk bereid in eigen keuken en daar zijn de bij restaurant PUUR trots op! Een echte aanrader van de kaart is de confit de canard, een donut met geconfijte eend, reductie van sinaasappel en grand marnier. Probeer ook zeker het duo van Kloostervarken, met pulled pork rouleau, varkenshaas, kalfsjus, pastinaak crème en gepofte groenten. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgebonden producten en krieltjes uit de over

Kom vooral zelf proeven van al het lekkers dat restaurant PUUR in Leiden te bieden heeft en vergeet vooral niet om uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10