Restaurant Woods

Dinerbon Leiden Restaurant Woods
Adres
Haagweg 81
2321 AC Leiden
Telefoon
071 - 5222225
Dinerbon Leiden Restaurant Woods
Dinerbon Leiden Restaurant Woods
Dinerbon Leiden Restaurant Woods

Op een bijzondere locatie op loopafstand van de historische stad Leiden vindt u restaurant Woods. Dit restaurant heeft zich gevestigd in een oude droogloods, waar vroeger het hout van zaagmolen de Heesterboom werd gedroogd. Op de helling naast het terras werd toen het hout de molen de molen in gesleept en aan de wind gedroogd in de droogloods.

Recentelijk heeft de ruimte zich opnieuw vernieuwd en hebben de brasserie en het luxe restaurant plaatsgemaakt voor ‘het nieuwe dineren’ van restaurant Woods, waar u met uw Dinerbon van kunt genieten! Het nieuwe dineren betekent dat u bij Woods een selectie kunt maken uit een gevarieerde reeks compacte en betaalbare gerechten. U stelt dus zelf de smaak van uw avond samen en kunt dit zo gevarieerd doen als u zelf wilt. Op onze kaart staan bijvoorbeeld Japanse pannenkoekjes, maar ook Boeuf la Roche. Als u niet kunt kiezen, vraag dan naar de selectie van onze chef. U krijgt dan een selectie gerechtjes die onze chef zorgvuldig heeft gemaakt en proeft het beste van onze keuken!

Woods wil een restaurant zijn voor iedereen. Zowel voor een gezellige lunch met vrienden of een luxe diner met zakenrelaties, voor bootvaarders die aanleggen op een zomerse avond of voor levensgenieters die de winterkou liever verruilen voor een warm diner en een heerlijke wijn. U hoeft niet bang te zijn dat Woods niet bij u past, wanneer u goed eten kunt waarderen.

Hopelijk zien wij u snel in ons restaurant verschijnen. Neemt u dan ook uw Dinercheque  mee? Die accepteren wij graag!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10