Victor Russo's Osteria

Dinerbon Leiden Victor Russo's Osteria
Adres
Vrouwensteeg 16
2311EB Leiden
Telefoon
071 4010485
Dinerbon Leiden Victor Russo's Osteria
Dinerbon Leiden Victor Russo's Osteria
Dinerbon Leiden Victor Russo's Osteria

Aan de Boommarkt 23 in Leiden is Victor Russo’s Osteria gevestigd, waar u nu ook met uw dinerbon kunt betalen. Victor Russo’s Osteria is een Italiaans restaurant, maar niet zomaar een. Al het eten wat door chef-kok Victor Russo wordt bereidt heeft een verhaal en u geniet gegarandeerd van de beste traditionele Italiaanse producten. Bewijs hiervan zijn onder andere de smaakverhalen die maandelijks te vinden zijn op de website van de osteria. Dat vers eten is waar het bij Victor Russo om draait, blijkt al wanneer u het Restaurant betreedt tussen de manden verse groente door.

Elke maand heeft bij Victor Russo’s Osteria een bijpassend gerecht, met de Italiaanse ingrediënten die in die maand op hun allerbest zijn. De professionele hand en de liefde waarmee deze chef alle gerechten bereidt is te proeven en zorgen ervoor dat u een bezoek aan Victor Russo’s Osteria niet snel zult vergeten. De lekkerste pasta’s, het malste vlees, pittige Parmezaanse kaas of een perfect bereidde zalm; voor iedereen is er bij deze Osteria iets te proeven met de dinercheque. Wilt u liever zelf uw culinaire talent ontdekken in een kookworkshop? Dat kan in de kookwinkel die bij het restaurant hoort. Voor groepen van 8 tot 50 personen komt Victor Russo persoonlijk de fijne kneepjes van de Italiaanse cuisine toelichten. U kunt daarbij zelf kiezen uit het aanbod van seizoensgebonden thema’s.

Of u nu zorgeloos wilt genieten van een excellente Italiaanse maaltijd, zelf uw kookkunsten wilt ontdekken, alles is mogelijk wanneer u Victor Russo’s Osteria bezoekt met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10