Grand Cafe Hofplein

Dinerbon Leiderdorp Grand Cafe Hofplein
Adres
Winkelhof 15
2353TR Leiderdorp
Telefoon
071 5413733

In het plaatsje Leiderdorp aan de Winkelhof staat het restaurant Grand Café Hofplein. Het restaurant heeft een interieur dat een gezellige sfeer en warmte uitstraalt. Wij zijn uiterst geschikt om een goed feestje te vieren, maar u kunt ook zeker langskomen voor een romantische avond. Wilt u liever langskomen voor een etentje met de kinderen? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Onze bediening is zeer getalenteerd en gedreven, maar zij zullen u ook zeer vriendelijk behandelen. Wat bijzonder is aan ons restaurant is dat u er voor kunt kiezen om te genieten van een all you can eat en bij ons is all you can eat ook echt all you can eat! Deze all you can eat is ook zeker geschikt voor uw dinerbon.

Onze keuken biedt u een lekkere lunch of een heerlijk diner voor uw dinercheque. Voor het diner worden er grillgerechten en malse spareribs met onze geheime marinade gemaakt. Het vlees van de spareribs kunt u zo met een lichte bite van het bot afhappen. Een van de voorbeelden van onze grillgerechten is onze kipsatéschotel met malse kipfilet en een licht pikante pindasaus. Onze grillgerechten worden op een speciale Vapogrill gegrilld. Wij bieden ook andere gerechten zoals fish & chips of een Hollandse biefstuk. U mag met uw dinercheque ook bij ons langskomen voor een kopje koffie of een lekker borreltje.

U bent bij ons de hele week welkom, behalve op de zondag nemen wij een dagje rust. Wij hopen u graag te zien op één van deze dagen met uw Dinercheque of Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10