Bij Erik

Dinerbon Leidschendam Bij Erik
Adres
Sluisplein 9
2266AV Leidschendam
Telefoon
070 3010451
Dinerbon Leidschendam Bij Erik

Aan het Sluisplein staat restaurant Bij Erik. Bij dit leuke restaurant in Leidschendam kunt u nu heerlijk eten met uw dinercheque! Bij Erik opent haar deuren voor iedereen. Jong en oud zijn dus van harte welkom! U kunt gerust langskomen voor een verjaardagsfeest, personeelsetentje, bruiloftsfeest of juist een vrijgezellenfeest! Er is namelijk veel mogelijk bij restaurant Bij Erik. U kunt natuurlijk ook gerust komen eten met uw kinderen of vrienden, want ook kleinere gezelschappen helpen zij graag om er een geweldige middag of avond van te maken.

In de keuken worden de gerechten bereid met dagverse producten. Dit wordt gedaan met veel passie en liefde van de koks. De kleine menukaart wordt maandelijks gewisseld en varieert met verschillende seizoen gerechten. U kunt de gerechten naar eigen zin kiezen en zoveel als u zelf wilt! Ideaal voor uw dinerbon! Restaurant Bij Erik heeft de Michelin Bib Gourmand-erkenning gekregen voor de prijs-kwaliteitverhouding van de gerechten. U mag er dus vanuit gaan dat u geweldige gerechten krijgt met een goede kwaliteit en voor een uitstekende prijs! Ook zijn er heerlijke dranken die voor u geschonken kunnen worden. Zo kunt u de smaak van uw gerecht helemaal perfect maken naar uw eigen smaak!

U kunt voor de lunch terecht van woensdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 14:30 uur. Voor het diner kunt u terecht van woensdag tot en met zondag van 18:00 uur tot 22:00 uur. U wilt toch ook heerlijk eten? Kom dan snel eens met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Bij Erik!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10