Buitengewoon Eten en Drinken

Dinerbon Leidschendam Buitengewoon Eten en Drinken
Adres
Sluiskant 25
2265AB Leidschendam
Telefoon
070 444 2280
Dinerbon Leidschendam Buitengewoon Eten en Drinken
Dinerbon Leidschendam Buitengewoon Eten en Drinken

Buitengewoon Eten en Drinken is een brasserie waar u er even tussenuit kunt gaan, maar u zich ook thuis zult voelen. Leidschendam is een plaats ten noordoosten van Den Haag, waar u in het oude centrum Buitengewoon Eten en Drinken kunt vinden. Deze gezellige brasserie ligt aan de sluis van Leidschendam. De inrichting is modern en knus. Er is bijvoorbeeld een lange bank langs de wand. Wanneer u bij Buitengewoon Eten en Drinken langs wil komen, neem dan ook uw dinerbon of dinercheque mee, want die kunt u hier inleveren.

 

Voor de lunch zijn er verschillende opties. U kunt een koude broodje nemen, bijvoorbeeld met serranoham, roomkaas en tomaat of met huisgemaakte tonijnsalade. Ook zijn er warme broodjes, zoals een broodje met hete kip en chilisaus of een panini met ham, kaas en ananas. Ook kunt u een plate bestellen, bijvoorbeeld biefstuk met brood of friet of een hamburgerschotel met frites. Als laatste kunt u een eiergerecht nemen. Zo zijn er uitsmijters of pannenkoeken.

 

Ook voor het diner heeft u veel keuze. Bij de voorgerechten worden er heel veel salades aangeboden. Daarnaast zijn er nog andere voorgerechten, zoals carpaccio, gebakken garnalen of tomaat-mozzarella en pesto. Bij de hoofdgerechten kunt u onder andere kiezen uit een runderstoofpotje, mini beenham met honing-tijm saus of kogelbiefstuk. Als dessert kunt u bijvoorbeeld een sorbet trio, een dame blanche of appelgebak nemen.

 

Bij Buitengewoon Eten en Drinken in Leidschendam zult u zich altijd thuis voelen door de gezellige inrichting. Daarom is het perfect om hier lekker te komen eten. Op maandag is Buitengewoon Eten en Drinken helaas gesloten, maar van dinsdag tot en met zondag is de brasserie wel geopend. Op dinsdag en woensdag zijn ze open van 10:00 tot 17:00. Op donderdag tot en met zondag is de brasserie open van 10:00 tot 23:00. Let op, na 21:00 gaat de keuken wel al dicht. Zorg dus dat u daarvoor uw eten al besteld hebt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10