Fratelli Leidschendam

Dinerbon Leidschendam Fratelli Leidschendam
Adres
Sluiskant 17-18
2265AA Leidschendam
Telefoon
070 419 0700
Dinerbon Leidschendam Fratelli Leidschendam

Bent u een groot liefhebber van de traditionele Italiaanse keuken en zoekt u een leuk restaurant in Leidschendam waar u met uw dinerbon een leuk culinair avontuur kunt beleven? Kom dan eens langs bij restaurant Fratelli aan de Sluiskant 17-18. Het restaurant ligt op een prachtige locatie in een historisch pand, dat een terras heeft aan de waterkant. In de zomer kunt u daar onder het genot van een goede Italiaanse wijn en een lekkere antipasti genieten van het uitzicht en van de zon. Zoals een echt Italiaans restaurant van hoge kwaliteit betaamt zal u bij uw bezoek aan restaurant Fratelli met uw dinercheque warm en gastvrij worden onthaald. Neem plaats in het sfeervolle interieur en laat u een avond lang op uw wenken bedienen!

In de keuken van restaurant Fratelli worden voor u door ervaren chefs de lekkerste Italiaanse specialiteiten bereid. Uiteraard wordt hierbij gewerkt met dagverse ingrediënten. Geniet van knapperige pizza’s, smaakvolle pasta’s en diverse bijzondere vlees- en visgerechten. De Italiaanse keuken is zeer rijk en gevarieerd en dat kunt u met uw dinerbon zelf gaan ervaren bij Fratelli. Omdat er bij restaurant Fratelli wordt gewerkt met seizoensgebonden producten kunt u bij ieder bezoek wel weer iets nieuws proberen en wordt uit eten gaan bij dit mooie restaurant nooit saai.

Bent u enthousiast geworden over dit bijzondere Italiaanse restaurant in het centrum van Leidschendam? Reserveer dan snel uw tafel en maak u klaar voor een heerlijke avond uit eten met uw dinercheque. Het team van Fratelli hoopt u spoedig welkom te mogen heten aan de Sluiskant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10