Restaurant de Pepermolen

Dinerbon Leidschendam Restaurant de Pepermolen
Adres
Sluiskant 8
2265 AA Leidschendam
Telefoon
070 - 3203208
Dinerbon Leidschendam Restaurant de Pepermolen

Restaurant de Pepermolen is gelegen in Leidschendam aan de historische Venestraat. De Pepermolen ligt vlakbij de sluisjes en net buiten de echte drukte van het centrum. Zeker een mooie plek die gerust rustiek genoemd kan worden. Vroeger was de Venestraat de hoofdstraat van Leidschendam, toen er nog veel handel gedreven werd. Dit is te zien aan de grote statige panden die tegenwoordig nog op de Venestraat te vinden zijn. De tand des tijds heeft hier ook zeker zijn sporen achtergelaten. Iets waar de gemeente in de komende jaren aan gaat werken, opdat het oude juweel opnieuw gaat schitteren. In één van deze panden kunt u met uw Dinerbon sfeervol dineren in restaurant de Pepermolen.

In onze keuken geven wij op eigenzinnige wijze de Franse klassieke keuken een nieuwe wending. Uiteraard is onze keuken puur ambachtelijk, een gegeven dat de smaakbeleving absoluut ten goede komt. Met uw Dinerbon kunt u genieten van eigenzinnige en verrassende gerechten, die we met zorg en aandacht bereiden. Alle gerechten zijn dan ook in onze eigen keuken klaargemaakt, van de amuse tot de friandises bij de koffie. Met uw Dinerbon kunt u dit ervaren in ons drie tot zes gangen menu. Uiteraard gaan onze gerechten met de seizoenen mee en passen wij de gerechten geregeld aan. Elke keer weer nieuwe verrassingen dus bij de Pepermolen! Wij horen graag van tevoren als u wensen heeft met betrekking tot de te gebruiken ingrediënten. Onze gastheer heeft met veel enthousiasme een wijnselectie gemaakt, zodat u kunt genieten van een passend wijntje tijdens het diner!

Kom gezellig langs met uw Dinercheque in Leidschendam. Wij kijken er naar uit om u een gedenkwaardige culinaire avond te bezorgen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10