Victor Russo's Osteria In Fresh

Dinerbon Leidschendam Victor Russo's Osteria In Fresh
Adres
Liguster 54
2262 AB Leidschendam
Telefoon
070 4063182
Dinerbon Leidschendam Victor Russo's Osteria In Fresh
Dinerbon Leidschendam Victor Russo's Osteria In Fresh
Dinerbon Leidschendam Victor Russo's Osteria In Fresh

Waan je in het echte Italië bij Victor Russo's Osteria In Fresh in Leidschendam

Staat er binnenkort een etentje op de planning waar je graag voor uit wilt pakken of wil je jouw partner verrassen met een lekker etentje. In beide gevallen doet het je zeker goed om met je dinerbon langs te komen bij Victor Russo's Osteria In Fresh in Leidschendam. Hier waan je je even in het echte Italië en je hebt de keuze uit tal van mooie producten. Denk hierbij aan kazen, vleeswaren en Italiaanse specialiteiten. Kom jij met je dinerbon binnenkort langs bij Victor Russo's Osteria In Fresh in Leidschendam?

Kom zeven dagen per week langs bij Victor Russo's Osteria In Fresh in Leidschendam

Victor Russo's Osteria In Fresh in Leidschendam is zeven dagen per week voor je geopend. Je bent iedere dag van harte welkom met je dinercheque tussen 10:00 uur en 18:00 uur. Op zondag is de winkel geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Probeer je graag de producten van Victor Russo's Osteria In Fresh in Leidschendam eerst even uit? In dat geval doet het je goed om met je dinercheque langs te komen voor een proeverij.

Volg een leuke kookworkshop via Victor Russo's Osteria In Fresh in Leidschendam

Leer je graag de fijne kneepjes van het vak? Dan is een kookworkshop via Victor Russo's Osteria In Fresh in Leidschendam echt is voor jou. De workshop is mogelijk voor groepen van 8 tot 50 personen en wordt gegeven in de kookstudio in Leiden. Ook is er een workshop op locatie mogelijk met de mobiele keuken. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s die passen bij het seizoen en bij ontvangst krijg je een glas mousserende wijn met een klein hapje. Je maakt minimaal zeven recepten, denk hierbij aan twee voorgerechten, een pastagerecht, twee hoofdgerechten en twee desserts. Ook zijn bij de workshop drie glazen wijn inbegrepen. Je kunt de workshop volgen van dinsdag tot en met zaterdag tussen 16:30 uur en 22:30 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10