Rozeboom

Dinerbon Leimuiden Rozeboom
Adres
Dorpsstraat 1
2451AN Leimuiden
Telefoon
0172-508562
Dinerbon Leimuiden Rozeboom
Dinerbon Leimuiden Rozeboom

Op een prachtig plekje tussen het Braassemermeer en de Westeinderplassen bevindt zich Eetkamer – Restaurant ‘De Rozeboom’. Het historische pand waarin het restaurant is gevestigd is gebouwd in 1903 en heeft door de jaren heen verschillende functies gehad, waaronder een brugwachterswoning en gemeentehuis van Jacobswoude. In eigen woorden van De Rozenboom koken zij al 18 jaar voor ‘Boeren, Burgers en Buitenlui’, wat zoveel wil zeggen als dat iedereen welkom is en gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Ook u bent met uw dinerbon van harte welkom!

Bij Eetkamer – Restaurant De Rozenboom kunt u met uw dinerbon kiezen uit een gevarieerde kaart voor de grote en de kleine eter, waaronder een proeverij van de chef. Deze proeverij bestaat uit kleine koude en warme voorgerechten. De namen van de gerechten verwijzen naar de verschillende beroepen die vroeger gangbaar waren. Zo kunt u kiezen voor de ‘Gondelier’, de ‘Burgemeester’ en de ‘Notaris’, maar ook voor de “Geitenhoeder’ en de ‘Kooiker’. De “Kooiker’ bestaat uit krokant gefrituurde Peking eenden loempiaatjes op zoetzure groente met Hoisin saus. Lunchen is bij De Rozeboom ook mogelijk!

Wat opvalt, is dat de gerechten zeer betaalbaar zijn maar chique opgemaakt en van hoge kwaliteit. Een prijs kwaliteit verhouding om over naar huis te schrijven dus! Bent u nieuwsgierig geworden naar Eetkamer – Restaurant de Rozeboom?  Kom dan vooral zelf de heerlijkheden en de pittoreske ligging ontdekken! U bent van harte welkom met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10