Grand Café/Restaurant Cineac

Dinerbon Lisse Grand Café/Restaurant Cineac
Adres
Floralisplein 69
2161HX Lisse
Telefoon
0252 830 393
Dinerbon Lisse Grand Café/Restaurant Cineac
Dinerbon Lisse Grand Café/Restaurant Cineac

Grand-café/Restaurant Cineac in Lisse bevindt zich net als als de plaatselijke bioscoop Cinema Floralis in het voormalige bloemenveilingggebouw. Logisch dus dat de horecagelegenheid buiten een bedrijfsnaam, die verwijst naar een bioscoopconcept uit de vorige eeuw, er ook voor heeft gekozen om het interieur van wereldberoemde filmsterren te voorzien door ze middels levensgrote posters flink in de schijnwerpers te zetten. Voor wat betreft de zitplaatsen doet het etablissement vooral denken aan een klassieke Amerikaanse diner, die in dit geval is voorzien van meubilair in warme, donkere kleuren. Cineac is de perfecte plek voor het nuttigen van een hapje en een drankje voordat je bij ‘de buren’ een film gaat bekijken. En ook na afloop van je bioscoopbezoek kun je dit grand-café annex restaurant ter afsluiting van je avondje uit natuurlijk nog even met een bezoekje vereren. Grand-café/Restraurant Cineac is van dinsdag tot en met zondag vanaf 5 uur ‘s middags geopend.

Als je eenmaal de huisstijl van Cineac goed in je hebt opgenomen, dan zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat ook de menukaart van deze horecagelegenheid met filmtermen doorspekt is. Zo heet een voorgerecht er een trailer en wordt het hoofdgerecht aangeduid als blockbuster. Het aanbod aan verschillende trailers bestaat uit diverse vlees- en visgerechten, soepen en een vegetarische proeverij. Voor wat betreft de blockbuster heb je keuze uit zo’n tien verschillende gerechten, variërend van Hollandse biefstuk tot Mexicaanse nacho’s. Daarnaast is er een telkens wisselend ‘gerecht van de maand’. Voor de kids zijn er bij Cineac diverse kindermenu’s verkrijgbaar en elk gerecht kun je desgewenst verrijken met zogenoemde special effects, zoals koude en warme sauzen, appelmoes, gemengde salade of spicy potatoes. Wil je echt waar voor het saldo van je dinerbon of dinercheque? Kies dan voor onbeperkt tapas eten voor een vaste totaalprijs per persoon.

Grand-café/Restaurant Cineac biedt in samenwerking met Cinema Floralis ook twee verschillende bioscooparrangementen aan waarbij het nuttigen van dranken en spijzen in Cineac worden gecombineerd met het bekijken van een film naar keuze in de bioscoop. Deze arrangementen kunnen echter alleen bij de bioscoopkassa worden gekocht, waardoor je ze NIET met een dinercheque of dinerbon af kunt rekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10