Il Mulino

Dinerbon Lisse Il Mulino
Adres
Heereweg 194
2161BP Lisse
Telefoon
0252 625 420
Dinerbon Lisse Il Mulino

Aan de Heereweg in Lisse staat II Mulino. Bij II Mulino kunt u genieten in een gezellige, sfeervolle en vriendelijk ambiance met uw dinerbon. Ja u leest het goed met uw dinerbon! Deze accepteert het restaurant namelijk ook graag. Het is een mooi ingericht restaurant. Er is gewerkt met verschillende warme kleuren wat ervoor zorgt dat het restaurant veel rust uitstraalt. U kunt dus in een hele fijne omgeving genieten van uw gerecht. U mag zeker ook gezelschap meenemen naar II Mulino. Kom dus gerust langs met uw vrienden, vriendinnen, familie, kinderen, ouders, wie u maar wilt! U zult goed geholpen worden door het uitstekende team wat bij II Mulino voor u klaar staat. U kunt zowel buiten als binnen zitten. Binnen is er plaats voor 50 personen en op het binnen terras is er plek voor 20 personen.

Voor uw dinercheque krijgt u heerlijke gerechten aangeboden. Er zijn voorgerechten, vleesgerechten, pasta en visgerechten. De gerechten worden op traditionele ‘’Siciliaanse’’ manier en zorgvuldig bereid. De koks werken alleen maar met de verse en beste ingrediënten en kruiden.  Op deze manier ontstaat er een heerlijke smakencombinatie voor elk gerecht! Als u tevreden bent dan is II Mulino dat ook! Laat dus zeker weten als u er ergens mee zit, want dan kan het personeel u helpen!

II Mulino is geopend van maandag tot en met zondag van 12:00 uur tot 21:30 uur. U kunt dus kiezen wanneer u met uw dinercheque naar II Mulino gaat om er eens heerlijk tussenuit te gaan!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10