La Fontana

Dinerbon Lisse La Fontana
Adres
Kanaalstraat 22
2161 JL Lisse
Telefoon
0252 - 419671
Dinerbon Lisse La Fontana
Dinerbon Lisse La Fontana
Dinerbon Lisse La Fontana

Met uw Dinerbon kunt u in Lisse ontspannen lunchen, borrelen en dineren bij La Fontana, een lekker vlot en vooruitstrevend horecabedrijf met een frisse kijk op horeca. Het interieur is strak en modern ingericht, maar doet weinig concessies als het aankomt op gezelligheid. La Fontana is een bar, restaurant en een terras ineen, zodat u met uw Dinerbon kunt genieten van een complete horeca-ervaring. Zeker bij mooi weer is het natuurlijk goed toeven op ons mooie terras. Van woensdag tot en met zaterdag kunt u bij La Fontana terecht voor een lekkere, Italiaans getinte lunch. Maandag tot en met zondag zijn wij open voor dinergasten. Kom bijvoorbeeld met uw Dinerbon langs op zaterdag en kom fijn relaxen voor, tijdens of na het shoppen.

Bij La Fontana zijn we verzot op de Italiaanse keuken. Op onze kaart treft u dan ook een breed scala aan Italiaanse gerechten aan. Zo hebben wij een ruim assortiment aan pizza’s, pasta’s en heerlijke Italiaanse vlees- en visgerechten. Dit alles bereiden wij op eerlijke wijze en we hanteren een prima betaalbare prijs. Ook het proberen waard met uw Dinerbon is ons wisselende weekmenu. Of u nou zin heeft in à la carte dineren of toch kiest voor het weekmenu, u bent van harte welkom bij La Fontana. Sluit uw avond daarna bijvoorbeeld af met een heerlijk Italiaans dessert.

Met uw Dinercheque kunt u bij La Fontana genieten in modern-Italiaanse sferen. Kom gezellig een keer op bezoek, wij heten u op voorhand van harte welkom bij La Fontana!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10