Yang Thai

Dinerbon Lisse Yang Thai
Adres
Kanaalstraat 22
2161JL Lisse
Telefoon
0252 419671
Dinerbon Lisse Yang Thai
Dinerbon Lisse Yang Thai

Yang Thai is een Thais specialiteitenrestaurant dat te vinden is aan de Kanaalstraat 22 in het winkelhart van Lisse. Omdat de Thaise keuken tamelijk caloriearm is, is het etablissement naar eigen zeggen van de uitbaters de perfecte plek om lekker en toch ook gezond uit eten te gaan. De inrichting van het restaurant is ronduit fris en voorzien van heldere kleuren, die hier en daar onderbroken worden door klassiek aandoende accenten. Het personeel van Yang Thai is vriendelijk en attent en zal alles in het werk stellen om je op Thaise wijze culinair in de watten te leggen. Het restaurant is elke dag van de week van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds geopend. Het is desgewenst ook mogelijk om de gerechten van Yang Thai thuisbezorgd te krijgen, maar als je voor die optie kiest kun je de bezorger NIET met het saldo van je dinerbon of dinercheque betalen.

Ongeacht of je dit restaurant in de middag- of in de avonduren bezoekt, je krijgt er in alle gevallen een menukaart gepresenteerd waarop het complete aanbod beschikbaar is. Er is dus geen onderscheid tussen lunch en diner. Je kunt je smulpartij bij Yang Thai bijvoorbeeld van start laten gaan met een starter als thod man pla (viskoekjes) of poh piah thod (Thaise loempia’s), maar ook kiezen voor een pittige garnalensoep of tom kha kai, een kokossoep met kip en champignons. Het hoofdgerecht bij dit Thaise specialiteitenrestaurant bestaat op hoofdlijnen uit vlees- of visvarianten. Voor wat betreft het vleesaanbod kan de keukenbrigade diverse kip- en biefstukgerechten voor je klaarmaken, terwijl er op het gebied van vis keuze is uit visfilet, garnalen en inktvis in verschillende smaakvariaties. Ongeacht welk vlees- of visgerecht je ook bij Yang Thai bestelt, je krijgt er altijd witte rijst bij geserveerd.

Heb je heerlijk gesmuld van de verschillende Thaise spijzen die tijdens je verblijf aan je geserveerd werden en heb je daarbij mogelijk ook kennisgemaakt met verrassende nieuwe smaaksensaties, dan tover je vast en zeker maar wat graag je dinercheque of je dinerbon tevoorschijn om met het tegoed ervan je uitstaande rekening aan Yang Thai deels of volledig te betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10