Eetcafé Toff

Dinerbon Maasdijk Eetcafé Toff
Adres
Honderdland 388
2676 LV Maasdijk
Telefoon
0624487228
Dinerbon Maasdijk Eetcafé Toff

Heb je nog een dinerbon of dinercheque die je binnenkort wilt uitgeven bij een leuk restaurant in het Westland? Plan dan snel een bezoek aan Eetcafé Toff! Bij dit restaurant in Maasdijk, kun je genieten van heerlijke gerechten en wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Of je nu met een grote groep wilt BBQ’en of met een klein gezelschap wilt genieten van een uitgebreid 3-gangenmenu: bij Eetcafé Toff kan het allemaal! Kom langs, ervaar de gastvrijheid van het personeel en proef de heerlijke nieuwe gerechten.

Klassiekers met een creatieve twist

Op de menukaart van Eetcafé Toff draait het allemaal om klassiekers met een creatieve twist. Denk hierbij aan klassieke kipsaté met gembermarinade of truffelrisotto met groene asperges. Laat je verrassen door de chefs en vraag naar de specialiteiten. Eetcafé Toff werkt zo veel mogelijk met lokale producten en heeft de kwaliteit van ingrediënten hoog in het vaandel staan. Hierdoor kan het menu dagelijks verschillen en worden regelmatig nieuwe gerechten toegevoegd. Er zijn altijd verschillende vlees- en vis-gerechten waar je uit kunt kiezen. Ook zijn er altijd een aantal vegetarische opties, voor wie liever geen vlees of vis eet. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën, informeer dan bij het personeel over mogelijkheden: de meeste gerechten kunnen gewoon aangepast worden zodat je ze toch kunt bestellen.

Toff Catering

Naast Eetcafé Toff kun je ook van het heerlijke eten van de chefs genieten bij Toff Catering. Het eetcafé is ontstaan uit het goedlopende cateringbedrijf en nu combineren ze deze services. Geef je binnenkort een feestje voor vrienden en familie of wil je jouw werknemers eens goed in het zonnetje zetten? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Toff Catering. Zo kun je bijvoorbeeld een volledige BBQ laten cateren: al het eten wordt geregeld en ook voor de BBQ’s wordt gezorgd. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uitgebreid buffet met een bepaald thema of een borrel laten verzorgen met verschillende borrelplanken en kleine (warme) hapjes. Wil je het lekkere eten van Toff zelf ervaren? Kom dan naar het eetcafé en vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen: deze wordt bij Eetcafé Toff geaccepteerd als betaalmiddel. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10