Brasserie 2012

Dinerbon Maassluis Brasserie 2012
Adres
Markt 14
3142GG Maassluis
Telefoon
06-23920636

Bent u op zoek naar een gezellige en laagdrempelige bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het leuke Maassluis? Dan is het voor u misschien een goed idee om eens een kijkje te gaan nemen bij Brasserie 2012. Brasserie 2012 is een gezellige, no nonsense brasserie die is gelegen aan de Markt 14. De centrale ligging van de brasserie maakt het de horecagelegenheid bij uitstek om even neer te strijken tijdens het winkelen of wanneer u het centrum van de stad cultureel aan het verkennen bent. Bij Brasserie 2012 laadt u weer even op met een lekker kopje koffie, een frisse lunch of een goede avondmaaltijd. Iedere dinsdag tot en met zondag bent u van 11:00 ’s ochtends tot 21:00 ’s avonds met uw dinercheque voor lekker eten en bovenal veel gezelligheid.

Uw diner of koffie nuttigt u binnen in de sfeervolle brasserie, of indien u dat wenst lekker buiten op het terras. ’s Middags laadt u weer even helemaal op met een sandwich gerookt kip met uitgebakken spek en frambozendressing, of u bestelt een uitsmijter met ham, kaas, champignons of spek. ’s Avonds laat u zich verassen met een pannetje stoofvlees of bestel u met uw dinerbon een botermalse kogelbiefstuk met champignons. Sluit uw avond uit eten af met een bombe van vanille roomijs omhuld met witte chocolade en een vleugje karamel vulling of ga voor de ‘coffee la chouffe’, een koffie likeur met roomijs en slagroom.

Lijkt het uw gezellig om een culinaire pauze in te lassen bij Brasserie 2012? Loop dan vooral eens binnen in dit gezellig etablissement voor een ontbijtje, een lunch, een diner of een borrel en vergeet bovenal niet om ook uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10