Della Casa

Adres
Keucheniusstraat 2
3144EN Maassluis
Telefoon
010 5926991

Let op: Gelieve vooraf telefonisch te reserveren met een Diner Cadeau kaart i.v.m. drukte.

Bij Ristorante Della Casa kunt u Italië in eigen land beleven, zowel in het restaurant als bij u thuis! U vindt Della Casa in Maassluis in de Keucheniusstraat. Bij ons kunt u van authentieke Italiaanse specialiteiten genieten zoals pizza’s en pasta’s, maar ook van lekkere vleesgerechten uti de Egyptische en Turkse keuken. Met uw Diner Cadeau dinerbon kunt u uitstekend terecht bij Della Casa voor lekker eten van een goede kwaliteit en voor een uitstekende prijs. Op de kaart vindt u lekkere voorgerechten, pizza’s, pasta’s, vlees- en vis gerechten, Italiaanse wijnen en lekkere zoete toetjes om de vingers bij af te likken. Veel van onze vleesgerechten worden heerlijk authentiek bereid op de grill. Voor de kinderen hebben wij een uitgebreide selectie aan heerlijke kleine gerechten.  

Het restaurant heeft een eigentijdse mediterrane inrichting en een ongedwongen sfeer. Het personeel zal u zeer gastvrij verwelkomen en vriendelijk assisteren. Hierdoor bent u bij Della Casa gegarandeerd van een heerlijk avondje uit.

Wanneer het weer in Nederland  een beetje meewerkt kunt u helemaal mediterraans genieten op ons ruime terras. In de zon met een wit wijntje proeft u het mooie Italië pas echt goed in onze heerlijke gerechten.

Wij bieden u een heerlijke “getaway” zonder veel gedoe. Bij ons kunt u van de echte Italiaanse keuken genieten in een ongedwongen sfeer. Heeft u geen zin om weg te gaan? Wij bezorgen ook thuis.

Gebruik dus Diner Cadeau dinercheque voor onze uitgebreide kaart die voor ieder wat wils biedt uit de mediterrane streek; met veel liefde voor u bereid met de beste ingrediënten. Wij hopen u snel te verwelkomen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10