Grand Cafe de Waker

Dinerbon Maassluis Grand Cafe de Waker
Adres
Markt 6
3142 GG Maassluis
Telefoon
010 7954078
Dinerbon Maassluis Grand Cafe de Waker
Dinerbon Maassluis Grand Cafe de Waker
Dinerbon Maassluis Grand Cafe de Waker
Dinerbon Maassluis Grand Cafe de Waker

Lunchen of dineren bij Grand Cafe de Waker

Veel mensen weten Grand Cafe de Waker al te vinden. En dat is natuurlijk niet voor niets. Bij dit restaurant in Maassluis kun je uitgebreid lunchen of dineren met collega’s, zakenrelaties, vrienden, familie of het hele gezin. Laat je verwennen en kies voor een goed kopje koffie met een stuk gebak, een uitgebreide lunchplank of een warm gerecht in de avond. Uiteraard kan het gastvrije personeel je alles vertellen over de kaart en voor zowel kinderen als volwassenen is er meer dan genoeg keuze op de kaart.

Huur een zaal bij Grand Cafe de Waker voor een (groot) evenement

Wist je dat Grand Cafe de Waker ook de mogelijkheid biedt om zalen te huren voor een (groot) evenement? Zo weet je zeker dat je een dinercheque uit kunt geven voor bijvoorbeeld je verjaardag, een jubileum of de communie van je zoon of dochter. De zaal biedt plek voor grote groepen vanaf 25 personen en je hebt verschillende arrangementen voor het afkopen van drank. Zo weet je zeker dat niemand iets tekort gaat komen als je de dinercheque uitgeeft bij Grand Cafe de Waker.

Gezellig borrelen in het bruin café van Grand Cafe de Waker

Naast dat je bij Grand Cafe de Waker lekker kunt lunchen of dineren met je dinerbon, kun je ook nog eens gezellig borrelen in het bruin café. Deze historische plek in het centrum van het ruim 400 jaar oude Maassluis zat in 1886 een snuiffabriek. Vroeger diende deze plek dus als een fabriek, maar vandaag de dag geniet je van lekkere biertjes, verschillende jenevers, thee, fris of likeuren met bijpassende hapjes. Op welke dag van de week kom jij langs met je dinerbon? Om zeker te zijn van een tafel bij Grand Cafe de Waker, kun je van tevoren het beste even een reservering maken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10