Grandcafe t Hoofd

Dinerbon Maassluis Grandcafe t Hoofd
Adres
Burgemeester de Jonghkade 35
3143CC Maassluis
Telefoon
010 765 0342
Dinerbon Maassluis Grandcafe t Hoofd

Grand café ’t Hoofd ligt op een prachtige locatie. Aan de buitenhaven en de Waterweg in het fraaie Maaspolder kunt u heerlijk genieten van een lunch, diner, wijntje, of kopje koffie, terwijl u geniet van het mooie uitzicht over het water. Dit is dus duidelijk een hele mooie plek om naar toe te gaan met uw dinerbon!

In grand café ’t Hoofd kunt u dubbel genieten van uw dinercheque. Zo kijkt u uit over het water, wat resulteert in een schitterend uitzicht. Tegelijkertijd kunt u genieten van een kopje koffie of thee, of een wijntje. Maar u kunt natuurlijk ook langs komen om te genieten van een van de lunches. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijk belegd broodje, een burger van 100% rund, een van de pasta gerechten, maar ook een wrap behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk bent u ook ’s avonds van harte welkom voor een heerlijk diner. Aanraders zijn onder meer de gegrilde zalm, de ‘surf en turf’, en de varkenshaas. Hierna kunt u nog genieten van een dessert, zoals een sorbet of een dame blanche. In de vroege, of juist de late avond kunt u hier ook een borreltje drinken. Vergeet u dan niet een van de borrelhapjes er bij te bestellen. En achteraf betaalt u vanzelfsprekend met uw dinerbon.

Dus twijfelt u niet langer en ga met uw dinercheque eens gezellig langs bij grand café ’t Hoofd om te genieten van een drankje, lunch of diner. Wij wensen u alvast enorm veel plezier!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10