Restaurant Alfa

Dinerbon Maassluis Restaurant Alfa
Adres
Markt 17
3142GE Maassluis
Telefoon
010-5910901
Dinerbon Maassluis Restaurant Alfa

Wanneer u graag eens een avond lekker Grieks uit eten zou willen gaan in Maassluis dan hebben wij goed nieuws voor u. In Maassluis bevindt zich aan de Markt 17 namelijk het prachtige en sfeervolle restaurant Alfa, waar u met vrienden, familie of andere bekenden heerlijk Grieks kunt gaan dineren. Nog beter nieuws is, dat u hier nu ook voor kunt betalen met uw dinerbon! Wanneer u met uw dinercheque binnentreedt bij restaurant Alfa dan zal u door de gastheer Panos Tsatsos warm worden onthaald. Het moderne en chique interieur met een Griekse touch zorgt voor een zeer prettige sfeer.

Al sinds 2008 worden bij restaurant Alfa de meest smakelijke Griekse gerechten geserveerd. Bij de bereiding van deze gerechten spelen kruiden, olijfolie, specerijen en wijn een belangrijke rol. Het spreekt volgens de chefs van het restaurant voor zich dat al de producten die bij de bereiding van de gerechten worden gebruikt dagvers zijn. De Griekse keuken biedt een verassende afwisseling van vis- en vleesgerechten. Ook de vegetariër kan zijn hart ophalen, want er zijn genoeg vegetarische gerechten en hapjes te verkrijgen. Met uw dinercheque kunt u nu de traditionele Griekse keuken komen ontdekken, en dat zes dagen per week! Iedere dinsdag tot en met zondag bent u welkom.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit kwalitatief hoogstaande Griekse restaurant in Maassluis? Wacht dan niet langer maar reserveer met uw dinerbon een tafel voor u en uw gezelschap! Het team van restaurant Alfa hoopt u, uw vrienden of familie en uw dinercheque snel te mogen verwelkomen in hun dierbare restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10