Het Nieuwe Jagertje

Dinerbon Mijnsheerenland Het Nieuwe Jagertje
Adres
Stougjesdijk 197
3271KC Mijnsheerenland
Telefoon
018 6622728
Dinerbon Mijnsheerenland Het Nieuwe Jagertje

Uw kunt uw dinerbon ook uitstekend besteden bij Het Nieuwe Jagertje. Als u voor ons pand staat, dan heeft u twee mogelijkheden; via de rechterkant van het pand komt u in de warme ambiance van ons fantastische restaurant en via de linkerkant komt u binnen in de moderne en strakke tinten van de cafetaria. Hoewel de twee in schril contrast tot elkaar staan, is alles ingericht volgens de laatste normen conform de Horeca richtlijnen; alleen de beste producten zijn voor onze gasten samengesteld. Zo wordt u altijd snel en efficiënt geholpen!

In het warme en klassiek restaurant is plaats voor 100 gasten. Op warme dagen kunnen wij hier nog 80 bij op tellen van het terras. Hier kunt u gezellig tot in de late uurtjes genieten van het mooie weer en lekker eten. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide BBQ of een goede borrel met fingerfood hapjes! In de cafetaria verkopen wij vers belegde broodjes en diverse snacks, maar ook heerlijke menu’s en diverse dagschotels.

Het Nieuwe Jagertje wordt gerund door Danny. Het Nieuwe Jagertje is zijn lust en zijn leven en samen met zijn moeder en tevens gastvrouw Wil zorgt hij iedere voor de lekkerste gerechten en de beste bediening in het restaurant en de cafetaria.

Ook voor al uw feesten en partijen bent u bij Het Nieuwe Jagertje aan het juiste adres. Wij verzorgen fantastische buffetten, BBQ of gewoon een goede borrel.

Wat u ook kunt wensen, laat het maar over aan het team van Het Nieuwe Jagertje! Neem plaats op een van onze vele plaatsen met uw dinercheque en laat u verrassen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10