Bistro Sfeer Naaldwijk

Dinerbon Naaldwijk Bistro Sfeer Naaldwijk
Adres
Perzikenstraat 29
2671RA Naaldwijk
Telefoon
0174-235229

In de plaats Naaldwijk gelegen in het Westland, kunt u Bistro Sfeer vinden. Deze bistro is een gezellige plek om eens iets te gaan eten of drinken. Westland is de regio onder Den Haag. Na een dagje Den Haag of Delft kunt u dus zeker naar Bistro Sfeer Naaldwijk gaan om uw leuke dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd. Als u via een speciale link op de website reserveert en drie gangen bestelt, dan krijgt u ook nog eens 25 procent korting. Daarnaast kunt u ook nog eens uw dinerbon of dinercheque inleveren bij Bistro Sfeer Naaldwijk!

 

Zoals Bistro Sfeer Naaldwijk zelf zegt, er is ‘ultieme gezelligheid en sfeerlijk eten’. Als dat niets goeds belooft… Op de kaart kunt u dan ook de heerlijkste gerechten vinden. Vier keer per jaar wisselt de kaart. De gerechten worden dan aangepast aan seizoensproducten, maar ook aan nieuwe trends in de internationale keuken. Voorbeelden van de voorgerechten die op de kaart te vinden kunnen zijn, zijn soep, salade, carpaccio of garnalencocktail. Als hoofdgerecht kunt u kiezen uit veel vis- en vleesgerechten. U kunt hierbij denken aan Hollandse biefstuk, gebakken slibtong en een uitgebreid aanbod aan soorten schnitzels. Bij de desserts kunt u bijvoorbeeld kiezen uit cheesecake of een ijshoorntje.

 

Naast dat u van de kaart kunt bestellen, kunt u ook kiezen uit een fondue met vlees of een kaasfondue met champignons. Hier kunt u voor kiezen als u met minimaal 2 personen bent. Ook kunt u lunchen bij Bistro Sfeer Naaldwijk. Dit kan echter alleen als u met 8 personen reserveert.

 

Bistro Sfeer Naaldwijk is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16:30. U kunt hier kiezen voor de heerlijkste gerechten voor diner. Daarnaast kunt u ook uw feest of partij geven bij Bistro Sfeer. Er is namelijk de lounge, waar u heerlijk kunt vertoeven tijdens uw feestje. Verder is Bistro Sfeer erg gunstig gelegen. Het ligt op zo’n 500 meter van het centrum van Naaldwijk en u kunt gratis parkeren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10