Hudson Naaldwijk

Dinerbon Naaldwijk Hudson Naaldwijk
Adres
Molenstraat 58
2671 EZ Naaldwijk
Telefoon
0174 237253
Dinerbon Naaldwijk Hudson Naaldwijk
Dinerbon Naaldwijk Hudson Naaldwijk
Dinerbon Naaldwijk Hudson Naaldwijk

Op zoek naar een culinaire treffer in Naaldwijk? Dan zit je bij Hudson Naaldwijk direct goed. Dit restaurant en bar heeft een breed scala aan unieke en authentieke gerechten en de sfeer zit er altijd goed in. Heb je een dinercheque? Dan ben je ook van harte welkom om deze te gebruiken bij jouw bestelling.

Burgers

Kun jij een goede huisgemaakte burger wel waarderen? Dan is Hudson Naaldwijk de plek voor jou! Het menu biedt de burgerliefhebber een ruim aanbod aan delicieuze burgers. Van burgers van beef, tot burgers van tonijn. Voor iedereen is er een geschikte burger op de menukaart. Hudson Naaldwijk heeft een Amerikaanse keuken waar je de beste burgers en andere typisch Amerikaanse gerechten kunt verwachten.

On the side

Hudson Naaldwijk biedt iedereen de mogelijkheid om heerlijke voorgerechten te kiezen en gerechten 'on the side'. Dit zijn kleine porties van bijvoorbeeld nachos, huisgemaakte frites of andere lekkernijen. Op deze manier kun je jouw eigen favoriete maaltijd samenstellen. Het is ook perfecte manier om met een grote groep te borrelen op deze manier. Geniet van een heerlijk drankje met fijne snacks.

Retro

Niet alleen de keuken kan omschreven worden als retro. Ook het interieur bij Hudson Naaldwijk is heerlijk retro ingericht. Het voelt alsof je terug gaat in de tijd en geniet in een Amerikaanse diner. Er hangt een fijne, relaxte en ongedwongen sfeer door het retro interieur. Het is een perfecte plek om even tot rust te komen en te genieten van een heerlijke drankje, snack of compleet diner. Dit restaurant is een echte aanrader voor groepen, families, maar natuurlijk ook voor spontane dates of om neer te ploffen na een lange dag winkelen.

Ben jij binnenkort in Naaldwijk en heb je nog een dinerbon? Maak hier dan gebruik van door bij Hudson Naaldwijk te dineren. Geniet van de heerlijke Amerikaanse keuken en bestel een authentieke en huisgemaakte burger. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10